Ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα νεανίδων του ΑΟ Θήρας

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψουν από τη Νάξο στη Σαντορίνη οι Νεάνιδες του ΑΟ Θήρας που κατέκτησαν τη 2η θέση στο Final 4 της κατηγορίας Κ-20 του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Στον τελικό, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές, οι αθλήτριες της Νίκης Μουντάκη ηττήθηκαν με 3-2 σετ από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

Η ομάδα της Σαντορίνης κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ, όμως το Φιλώτι κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας τα δύο επόμενα, για να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, παρά τη μεγάλη προσπάθεια, ο ΑΟ Θήρας λύγισε και η ομάδα της Νάξου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 21-25, 19-25, 25-12, 25-22, 15-13

Και οι δύο ομάδες άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον του αθλήματος στις Κυκλάδες και χειροκροτήθηκαν θερμά για το όμορφο θέαμα που προσέφεραν.

“Η επιτυχία αυτή αποδεικνύει τη σημαντική και συστηματική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Συλλόγου μας για την οποία είμαστε περήφανοι και πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ στο νησί μας. Ως Διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχαριστούμε θερμά τις προπονήτριες των αθλητριών μας για τον επαγγελματισμό και τις άοκνες προσπάθειές τους αλλά και τους γονείς των νεανίδων μας για την εμπιστοσύνη και στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στο δύσκολο δρόμο των επιτυχιών που έχουμε χαράξει”, δήλωσε ο ΑΟ Θήρας με αφορμή την επιτυχία των νεαρών αθλητριών.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη