Αστυνομική επιχείρηση το Σαββατοκύριακο σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Στοχευμένη αστυνομική δράση πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 24/9 έως τις πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 26/9, σε Σύρο, Πάρο, Σαντορίνη, Μύκονο, Μήλο, Ίο, Ρόδο, Κάρπαθο και Σύμη, με αντικείμενο την πρόληψη – καταστολή της μικροεγκληματικότητας, εστιάζοντας κατά τόπους:

• στην αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες,
• την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών,
• τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος νυχτερινής διασκέδασης και
• την οδική ασφάλεια

Η αστυνομική δράση, η όποια οργανώθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων και Α’ Δωδεκανήσου, υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με επαρκή αριθμό αστυνομικών από Αστυνομικές Υπηρεσίες Τάξης, Τροχαίας και Ασφάλειας, τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ως προς τα αποτελέσματα:
• Ελέγχθηκαν 260 άτομα, 162 οχήματα και 30 καταστήματα.
• Συνελήφθησαν:
– στην Πάρο, ένας άνδρας που λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
– στη Μύκονο, ένας ημεδαπός ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει σε βάρος του βεβαίωση τροχονομικής παράβασης απειλώντας τους αστυνομικούς και ένας αλλοδαπός ο οποίος λειτουργούσε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική καθ’ υπέρβαση του ωραρίου
• Βεβαιώθηκαν 105 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Όπως σημειώνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου, ανάλογες επιχειρησιακές δράσεις, με κύρια χαρακτηριστικά την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τους στοχευμένους ελέγχους, θα συνεχιστούν και σε άλλα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη