Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 18-19/1

Βόλεϊ
Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020 ο ΑΟ Θήρας που επικράτησε εντός έδρας του Μαρκόπουλου με 3-0 σετ για την 12η αγωνιστική της Volleyleague. Η ομάδα στρέφει πλέον την προσοχή της στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την AC Kanti την Τετάρτη για τη φάση των 16 του Challenge Cup.

Νίκες με 3-0 σετ πέτυχαν και οι νεάνιδες και οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας, αμφότερες απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα.

Ποδόσφαιρο
Σπουδαία νίκη με 0-2 πέτυχε η Θύελλα Καμαρίου, σπάζοντας το αήττητο στην έδρα της Άνω Μεράς Μυκόνου. Η ομάδα της Σαντορίνης διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής με 38 βαθμούς, στο +4 από την 2η Καλλιθέα. Με νίκη συνέχισε και ο Πανθηραϊκός που επικράτησε των Αγ. Αναργύρων με 2-0 και με 29 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, ο Καρτεράδος έχασε εντός έδρας με 0-2 από τον αήττητο Πανναξιακό, ενώ ο ΑΟ Πύργου νίκησε εκτός έδρας με 2-3 τον ΑΟ Πάρου. Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, η δεύτερη ομάδα του Πανθηραϊκού ηττήθηκε στη Νάξο με 4-1 από τον ΠΑΣ Νάξου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ-16, η Θύελλα Καμαρίου αντιμετώπισε δύο φορές εκτός έδρας τον Πανναξιακό, αποσπώντας μια ισοπαλία 4-4 και πετυχαίνοντας μια νίκη 1-4. Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου αντιμετώπισαν στη Σαντορίνη το Φιλώτι. Ο μεν Πανθηραϊκός νίκησε με 5-0, η δε Θύελλα με 4-3.

Μπάσκετ
Οι παίδες της ΑΕ Σαντορίνης πήραν σημαντική νίκη στην Πάρο με 48-75 επί του Μαρπησσαϊκού. Αντίθετα οι έφηβοι της ΑΕΣ γνώρισαν την πρώτη τους ήττα καθώς με τρίποντο σε νεκρό χρόνο ο ΑΟ Πάρου πήρε τη νίκη με 64-63.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη