Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 19-20/10

Βόλεϊ
Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Volleyleague ο ΑΟ Θήρας που για την 1η αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας το Μαρκόπουλο με 0-3.

Ποδόσφαιρο
Για την 5η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής η Θύελλα Καμαρίου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αγίου Ιερόθεου με 0-3 και με 13 βαθμούς (4 νίκες/1 ισοπαλία) οδηγεί μαζί με την Καλλιθέα την κούρσα του πρωταθλήματος. Ακολουθεί με 11 βαθμούς (3 νίκες/2 ισοπαλίες) ο Πανθηραϊκός που ήρθε ισόπαλος στην έδρα του με τον Φωστήρα 1-1.

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων ο ΑΟ Καρτεράδος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Πανναξιακό με 3-2, ενώ και ο ΑΟ Πύργου γνώρισε την ήττα στην έδρα του από τον ΑΟ Πάρου με 0-1.

Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-16, η Θύελλα Καμαρίου συνέτριψε τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου με 9-0. Την ομάδα της Ίου νίκησε και ο Πανθηραϊκός στην Κ-14 με 5-0.

Μπάσκετ
Οι παίδες της Αθητικής Ένωση Σαντορίνης ηττήθηκαν εκτός έδρας από τον ΑΟ Πάρου με σκορ 74-51. Αντίθετα, οι έφηβοι και οι γυναίκες συνέχισαν με νίκες. Οι μεν έφηβοι νίκησαν εκτός έδρας τον Πλοηγό Αντιπάρου με 35-75, ενώ οι γυναίκες επίσης τα Φανάρια με 41-54.

Ιστιοπλοΐα
Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης συμμετείχε με τον αθλητή Γιάννη Ε. Δαρζέντα στον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιά. Ο αθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία laser radial, και κατέκτησε την έκτη θέση στους άνδρες μεταξύ 25 συμμετεχόντων.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη