Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 2-3/3

Βόλεϊ
Καθαρή νίκη με 3-1 σετ πέτυχε ο ΑΟ Θήρας επί του ΑΟ Μαρκοπούλου, για τη 18η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης παραμένει στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -4 από τον πρώτο Ολυμπιακό και στο +4 από τον τρίτο Πανναξιακό.

Νικηφόρα αποτελέσματα πέτυχαν τόσο οι κορασίδες όσο και οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας, αφού επικράτησαν αμφότερες με 3-0 σετ των αντίστοιχων τμημάτων του Απόλλωνα Νάξου.

Ποδόσφαιρο
Για την 18η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, ο Πανθηραϊκός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα των Αγίων Αναργύρων μετά το 1-1 με την τοπική ομάδα και με 27 βαθμούς βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε εντός έδρας με 1-2 από τον Αιολικό σε ένα ακόμα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Θύελλα είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Την ήττα με 6-0 γνώρισε ο Καρτεράδος από τον ΑΟ Μυκόνου στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στη Β’ φάση του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

 

Για την κατηγορία Κ16 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ για την Κ12, τόσο η Θύελλα όσο και ο Πανθηραϊκός επικράτησαν του Φιλωτίου με σκορ 4-1 και 6-1 αντίστοιχα.

Μπάσκετ
Η ανδρική ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης γνώρισε την συντριβή στη Νάξο από την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με 84-38, ενώ οι γυναίκες της ΑΕΣ επικράτησαν του Πανναξιακού με 32-51.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, ο Αετός 2 και ο Πήγασος εξασφάλισαν τα δύο πρώτα εισιτήρια του Final 4, αφού επικράτησαν αντίστοιχα του Αετού 1 και των Two Brothers.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη