Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 24-25/3

Το χειροκρότημα των φιλάθλων απέσπασαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι ομάδες της Σαντορίνης, που στην πλειονότητά τους κατάφεραν θετικά αποτελέσματα. Αναλυτικά:

Ποδόσφαιρο
Την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής εξασφάλισε μια αγωνιστική πριν το τέλος ο Πανθηραϊκός που επικράτησε του Αιολικού με 2-0, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση. Τα γκολ πέτυχαν ο Μάνιας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 40′ και ο Ντούμος με πλασέ στο 78′.

Η Θύελλα Καμαρίου ολοκλήρωσε αήττητη την παρουσία της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία των Κυκλάδων, επικρατώντας με 4-0 του Αστέρα Τραγαίας. Τα γκολ πέτυχαν οι Φίλων (35′), Δημητρακόπουλος (42′), Ρέτζο (78′) και Σκαφτούρος (83′). Με αυτή τη νίκη η ομάδα της Σαντορίνης τερμάτισε στην 1η θέση του ομίλου της έχοντας στο ενεργητικό της 12 νίκες και 2 ισοπαλίες, με γκολ 70 υπέρ και 5 κατά, κάτι που μεταφράζεται σε 38 βαθμούς σε 14 αγωνιστικές.

Σε φιλικό αγώνα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου 24/3 στο Καμάρι, οι παλαίμαχοι της Θύελλας νίκησαν με 4-0 τους παλαιμάχους της Προοδευτικής.

Τέλος, η Κ16 του Πανθηραϊκού νίκησε με σκορ 3-0 το αντίστοιχο τμήμα του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Βόλεϊ
Το Σάββατο 24/3 ο ΑΟ Θήρας πέρασε με νίκη μέσα από την έδρα της Κορίνθου και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 0-3 σετ, για την 21η και προτελευταία θέση της Volleyleague. Με νίκη στην τελευταία αγωνιστική διατηρείται στην 3η θέση, ενώ με “στραβοπάτημα” του Άρη μπορεί να ανέβει και στη 2η.

Μπάσκετ
To Final 4 παίδων για το πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων ολοκληρώθηκε με επιτυχία και φετινή πρωταθλήτρια στέφθηκε η ομάδα του ΤΑΚ Περιστεριώνα, που επικράτησε των Φαναριών με 83-58 στον μεγάλο τελικό το πρωί της Κυριακής 25/3. Στον μικρό τελικό αναμετρήθηκαν η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με τον ΑΟ Ερμούπολης, με την ομάδα της Σαντορίνης να γνωρίζει την ήττα με σκορ 56-73 και να μένει στην 4η θέση της διοργάνωσης.

Το απόγευμα του Σαββάτου 24/3 είχαν προηγηθεί οι δύο ημιτελικοί, Α.Ο Ερμούπολης – ΑΠΑΣ τα Φανάρια 47-69 και Α.Ε Σαντορίνης – ΤΑΚ Περιστεριώνας 58-68.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη