Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 24-25/11

Βόλεϊ
Εύκολο απόγευμα είχε το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας που νίκησε στο ΔΑΠΠΟΣ τον Πορφύρα με 3-0 σετ, πετυχαίνοντας την πέμπτη του νίκη σε έξι αγωνιστικές στη φετινή Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης επικεντρώνεται πλέον στη νέα ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην τσεχική Μπρνο, για τη φάση των 32 του Challenge Cup.

Ποδόσφαιρο
Λευκή εκτός έδρας ισοπαλία απέσπασε η Θύελλα Καμαρίου από την Καλλιθέα, για την 8η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Αντίθετα, για την ίδια αγωνιστική ο Πανθηραϊκός επικράτησε του Χαραυγιακού με 1-0 στο γήπεδο των Φηρών, με γκολ του Ντούμου στο 39′. Με το 3ποντο αυτό, ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Θύελλα με 11 βαθμούς είναι ισόβαθμη με τον Άγιο Ιερόθεο στην 6η θέση.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, ο Καρτεράδος επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 του ΑΣ Ίου, ενώ και ο ΑΟ Πύργου πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Φιλώτι με 0-1.

Για το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ16, Θύελλα Καμαρίου και ΠΑΣ Νάξου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ σε αγώνα με τον Πανθηραϊκό οι Ναξιώτες επικράτησαν με 0-3.

Μπάσκετ
Με δύο ροζ φύλλα αγώνα γύρισαν από τη Νάξο οι παίδες και οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Οι μεν παίδες επικράτησαν του Πανναξικού με 44-60, οι δε κορασίδες νίκησαν τα Φανάρια με 43-55.

Στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Λύκοι – Πήγασος 73-63
Two Brothers – Ζευς 75-72
Πυροσβεστική – Λιμεναρχείο 37-42
Αετός 1 – Α.Ε Σαντορίνης 70-62

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη