Την Τρίτη, 27 Νοεμβρίου το ετήσιο ραντεβού της Σαντορίνης στην Αθήνα

Για την Τρίτη 27 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένo το ετήσιο ραντεβού της Σαντορίνης στην Αθήνα και η εκδήλωση θα έχει τίτλο “Η επόμενη μέρα: Προκλήσεις, Σκέψεις, Στόχοι”

Πρόκειται για την 5η ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Δήμος Θήρας στην Αθήνα και η οποία θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης.

Οι εκδηλώσεις με το γενικό τίτλο “Η Σαντορίνη στην Αθήνα” ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται το 2013.

Η πρώτη εκδήλωση έγινε στις 16 Ιανουαρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης, όταν έγινε η παρουσίαση της πρωτοβουλίας “2013 Έτος Γαστρονομίας”.

Την 1η Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου της Ακρόπολης, παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία “Σαντορίνη – Προορισμός όλο τον χρόνο”, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος είχε παραχωρήσει ενημερωτική συνέντευξη τύπου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, σε δημοσιογράφους των αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης.

Στις 12 Δεκεμβρίου  2017 και πάλι στο Μουσείο της Ακρόπολης, η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 50 χρόνια της ανασκαφής Ακρωτηρίου και στα έργα και τις προοπτικές στον χώρο του πολιτισμού στη Σαντορίνη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here