Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 7-8/12

Βόλεϊ
Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών γνώρισε το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας που λύγισε στο τάι μπρέικ απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες αλλά οι ερυθρόλευκες υπερτερούν λόγω της νίκης στον μεταξύ τους αγώνα.

Ποδόσφαιρο
Για τη 12η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής, τόσο η Θύελλα Καμαρίου όσο και ο Πανθηραϊκός πέτυχαν σημαντικές νίκες που τους έδωσαν βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια. Η Θύελλα Καμαρίου πήρε στις καθυστερήσεις τη νίκη με 1-2 μέσα στην έδρα του Ηλυσιακού και με 26 βαθμούς ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με την Καλλιθέα. Με τρία γκολ του Βαλαβανόπουλου, ο Πανθηραϊκός νίκησε εντός έδρας με 3-0 την Κηφισιά και ανέβηκε στους 19 βαθμούς και στην πέμπτη θέση του ομίλου.

Ο ΑΟ Πύργου εξασφάλισε στα πέναλτι την πρόκρισή του στην 3η φάση (ημιτελική) του Κυπέλλου Κυκλάδων, νικώντας στη Νάξο με 2-4 το Φιλώτι. Ο αγώνας είχε έρθει ισόπαλος 2-2 στην κανονική διάρκεια και από ένα γκολ έβαλαν οι δύο ομάδες στην παράταση, για να λύσουν μετά τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Διπλή επιτυχία είχαν οι ακαδημίες του Πανθηραϊκού στην Ίο, αφού η ομάδα Κ16 νίκησε τον Αθλητικό Σύλλογο Ιου με 0-9, ενώ η ομάδα Κ12 επιβλήθηκε με 0-5.

Μπάσκετ
Στην ουδέτερη έδρα της Νάξου πραγματοποιήθηκαν δύο αναμετρήσεις των γυναικείων ομάδων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και του ΑΟ Ερμούπολης, στη μία ήταν τυπικά γηπεδούχος η ομάδα της Σαντορίνης και στην άλλη της Σύρου. Και στα δύο παιχνίδια, η ΑΕΣ πήρε τη νίκη, στο πρώτο με 65-43 και στο δεύτερο με 30-53.

Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ οι παίδες της ΑΕΣ επιβλήθηκαν των παίδων του Πανναξιακού με 70-46.

Τέλος, για την 3η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, είχαμε τα αποτελέσματα: Λύκοι-ΑΕΣ 89-73, Κα Μιν Soon-Πάνθηρες 34-30, Αετός 2-Αετός 1 49-46, Πυροσβεστική- Αετός 3 42-49.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη