Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 9-10/2

Βόλεϊ
Παρά την κούραση από τις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΑΟ Θήρας έφυγε από την έδρα του Αίαντα με το ροζ φύλλο αγώνα (1-3 σετ), σημειώνοντας την 13η νίκη του στις 15 αγωνιστικές της Volleyleague που τον διατηρεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Διπλή επιτυχία σημείωσαν και οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας που αντιμετώπισαν στην Πάρο τον ΑΟ Πάρου (1-3 σετ) και τον Νηρέα Πάρου (0-3).

Ποδόσφαιρο
Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας ήταν η νίκη που πέτυχε η Θύελλα Καμαρίου επί του Πανθηραϊκού στο τοπικό ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής. Η ομάδα του Καμαρίου πήρε τους 3 -πολύτιμους στην προσπάθεια παραμονή της- βαθμούς, χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 93′ ο Μαντούσης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ. Ο Πανθηραϊκός έμεινε στους 23 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση, ενώ η Θύελλα με 20 ισοβαθμεί με τον Αγ. Ιερόθεο στην 6η θέση.

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν στη Νάξο ο Πανναξιακός με τον ΑΟ Πύργου, με την ομάδα της Σαντορίνης να καταφέρνει την πρώτη απώλεια βαθμών στον πρώτο του 3ου ομίλου Πανναξιακό. Ο ΑΟ Καρτεράδος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον ΑΣ Ίου με 2-1

Η Κ12 του Πανθηραϊκού ηττήθηκε δις στη Νάξο, με 3-1 από τον ΠΑΣ Νάξου και με 9-1 από τον Πανναξιακό.

Μπάσκετ
Τρεις νίκες σε τρεις αγώνες μέτρησε η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο. Η γυναικεία ομάδα επικράτησε του ΑΟ Πάρου με 55-50, οι παίδες νίκησαν με 86-54 τον Πλοηγό Αντιπάρου, ενώ οι κορασίδες με 46-32 τον ΑΟ Πάρου.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Αετός 1 – Αετός 2 44-35
Two Brothers – Λύκοι 54-58
Πήγασος – Λιμεναρχείο 53-47

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη