Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου

Βόλεϊ
Η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Σαντορίνης αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά από σήμερα Παρασκευή 31/1, καθώς ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Πορφύρα στις 19:30 για την 14η αγωνιστική της Volleyleague. Το παιχνίδι ορίστηκε για σήμερα καθώς την Τρίτη ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση με την Kanti για τη φάση των 16 του Challenge Cup.

Οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψουν στη Νάξο, όπου το Σάββατο στις 19:00 αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Νάξου, ενώ την Κυριακή στις 09:30 τον Δία Φιλωτίου.

Ποδόσφαιρο
Για την 18η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:30, στο γήπεδο του Καμαρίου, τον Άγιο Ιερόθεο, με στόχο τη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ημέρα στις 15:00 ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται στην έδρα του Φωστήρα.

Οι αγώνες των πρωταθλημάτων Κυκλάδων αυτού του Σαββατοκύριακου αναβλήθηκαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τελευταία κρούσματα βίας κατά των διαιτητών.

Μπάσκετ
Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης υποδέχεται τον ΑΟ Πάρου για δύο αγώνες. Το Σάββατο στις 16:00 θα αγωνιστούν τα τμήματα εφήβων των δύο ομάδων, ενώ την Κυριακή στις 12:00 θα αγωνιστούν οι παίδες.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη