Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου

Βόλεϊ
Με την πλάτη στον τοίχο, ο ΑΟ Θήρας ταξιδεύει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 19:00, τον Πανναξιακό στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση των play off του πρωταθλήματος. Με νίκη κάνει μπρέικ στο μπρέικ που έκανε ο Πανναξιακός στον πρώτο αγώνα και η πρόκριση θα κριθεί σε τρίτο αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη. Με ήττα μένει εκτός τελικού.

Ποδόσφαιρο
Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου ολοκληρώνουν την φετινή παρουσία τους στην Γ’ εθνική, καθώς για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 7ου ομίλου ο μεν Πανθηραϊκός υποδέχεται την Καλλιθέα, η δε Θύελλα αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Ηλυσιακό. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν την Κυριακή στις 16:00.

Για την 4η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται το Σάββατο στις 18:00, τον Πανναξιακό στο γήπεδο των Φηρών.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ12, οι ομάδες του Πανθηραϊκού και της Θύελλας θα αγωνιστούν το Σάββατο στη Νάξο κόντρα στο Φιλώτι. Ο αγώνας του Πανθηραϊκού θα γίνει στις 15:00 και της Θύελλας στις 18:45.

Μπάσκετ
Οι άνδρες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα αγωνιστούν και αυτοί στη Νάξο, αντιμετωπίζοντας τον Πανναξιακό το Σάββατο στις 21:00, αμέσως μετά την αναμέτρηση Πανναξιακού-ΑΟ Θήρας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη