22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου

Share

Βόλεϊ
Δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΑΟ Θήρας στην Αθήνα, όπου το Σάββατο στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Με νίκη η ομάδα της Σαντορίνης διατηρείται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ποδόσφαιρο
Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Παναθηναϊκός, που για την 9η αγωνιστική της Γ’ εθνικής υποδέχεται το Σάββατο στις 11:00, στο γήπεδο των Φηρών, την ομάδα του Κερατσινίου, στο ντεμπούτο του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο του. Για την ίδια αγωνιστική, η Θύελλα Καμαρίου αγωνίζεται το Σάββατο στις 15:00 στην έδρα της Κηφισιάς.

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο ΑΟ Καρτεράδος υποδέχεται το Σάββατο στις 20:30 στο γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Σύρου, ενώ ο ΑΟ Πύργου παίζει νωρίτερα στις 13:30 στην έδρα του ΑΟ Μυκόνου.

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας των Κυκλάδων, η δεύτερη ομάδα του Πανθηραϊκού ταξιδεύει στη Νάξο, όπου την Κυριακή στις 09:00 αντιμετωπίζει το Φιλώτι.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ14, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου θα έρθουν αντιμέτωποι την Κυριακή στις 18:00 στο γήπεδο των Φηρών. Για το πρωτάθλημα Κ12 η ομάδα του Πανθηραϊκού θα έχει διπλή αποστολή στη Νάξο, όπου το Σάββατο στις 19:15 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Νάξου και την Κυριακή στις 11:00 το Φιλώτι.

Το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στις 15:00 στο “Βασδέκειο” Αθλητικό Κέντρο (Μυτιλήνης 54, Νέα Ιωνία Βόλου) τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας, σε μια αναμέτρηση η οποία θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Τέλος, οι παλαίμαχοι της Θύελλας Καμαρίου θα δώσουν φιλικούς αγώνες για φιλανθρωπικό σκοπό, το Σάββατο στις 15:00 στον Βόλο με τους Επίλεκτους Παλαίμαχους Θεσσαλίας, και την Κυριακή στις 15:00 με την Μαγούλα Καρδίτσας.

Μπάσκετ
Κόντρα στον Πανναξιακό εκτός έδρας θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο οι άνδρες και οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης. Ο αγώνας των ανδρών θα γίνει το Σάββατο στις 21:30, ενώ αυτός των εφήβων την Κυριακή στις 10:00.

Santorini Cup 5
Το Σάββατο στις 19:30, το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ θα φιλοξενήσει τους επίλεκτους αγώνες Kick Boxing και Muay Thai “Santorini Cup 5”, όπου θα δώσει το “παρών” και ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη