Νέο ντέρμπι για τον ΑΟ Θήρας

Σε ρυθμό ντέρμπι συνεχίζει να κινείται ο ΑΟ Θήρας που μετά την εντός έδρας νίκη του επί του Πανναξιακού, καλείται στην 5η αγωνιστική να ξεπεράσει εκτός έδρας το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες το Σάββατο 16/11 στις 19:00 στην έδρα των πρασίνων (κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά – Ανδρομέδας 4, Μαρούσι), με την ομάδα της Σαντορίνης να θέλει να διατηρήσει το αήττητο και να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του, που επέστρεψε φέτος στη Volleyleague όπως πάντα με υψηλούς στόχους, βρίσκεται στο -3 από την κορυφή και με την υποστήριξη των φιλάθλων του δε θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για νίκη που θα φέρει ανακατατάξεις στη βαθμολογία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής, το Σάββατο 16/11, ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει εύκολο έργο μέσα στην έδρα του Ηλυσιακού, όπως και η Θέτιδα που υποδέχεται την Ηλιούπολη. Ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Άρη και ο Πορφύρας το Μαρκόπουλο, ενώ τη Δευτέρα 18/11 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη