Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 16-17/3

Βόλεϊ
Το Σάββατο στις 20:00 ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την Ηλιούπολη για την 20η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, με στόχο την καθαρή νίκη που θα τον διατηρήσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση εν όψει play off.

Οι παγκορασίδες και οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψουν στη Νάξο για να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Πανναξιακού. Οι μεν παγκορασίδες το Σάββατο στις 20:00, οι δε κορασίδες την Κυριακή στις 09:45.

Ποδόσφαιρο
Τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή στις 15:00 κόντρα στον Χαραυγιακό, ενώ η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται στο γήπεδο Καμαρίου την Καλλιθέα. Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Προκειμένου οι φίλαθλοι να δώσουν το “παρών” και να εμψυχώσουν την ομάδα, η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Για την κατηγορία Κ-16 του πρωταθλήματος Κυκλαδων, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή στις 10:00 τον ΠΑΣ Νάξου.

Μπάσκετ
Οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ταξιδεύουν και εκείνοι στη Νάξο, καθώς το Σάββατο στις 21:30 αντιμετωπίζουν την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια.

Πλησιάζοντας προς τη λήξη του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, την Κυριακή θα αναμετρηθούν στις 17:00 ΑΕΣ και Ζευς και στις 19:00 Λύκοι και Λιμεναρχείο με τους νικητές να εξασφαλίζουν τα δύο τελευταία εισιτήρια για το final 4.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη