Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 18-19/1

Βόλεϊ
Ο β’ γύρος του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών ξεκινά, με τον ΑΟ Θήρας να υποδέχεται το Σάββατο, στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το Μαρκόπουλο.

Αγωνιστική δράση εντός έδρας θα έχουν και οι νεάνιδες και οι κορασίδες της ομάδας. Οι μεν νεάνιδες αντιμετωπίζουν τον Νηρέα το Σάββατο στις 21:00, οι δε κορασίδες επίσης τον Νηρέα την Κυριακή στις 12:00.

Ποδόσφαιρο
Η Θύελλα Καμαρίου, που βρίσκεται στην κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ εθνικής, αγωνίζεται για την 16η αγωνιστική στη Μύκονο, την Κυριακή στις 14:00, κόντρα στην Άνω Μερά. Για την ίδια αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός παίζει εντός έδρας, την Κυριακή στις 12:00, κόντρα στον ΑΟ Αγίων Αναργύρων.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, ο Καρτεράδος υποδέχεται τον Πανναξιακό, το Σάββατο, ώρα 20:00, στο γήπεδο των Φηρών, ενώ ο ΑΟ Πύργου θα αντιμετωπίσει στην Πάρο, την Κυριακή στις 08:30, τον ΑΟ Πάρου. Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, η δεύτερη ομάδα του Πανθηραϊκού θα ταξιδέψει στη Νάξο, όπου αντιμετωπίζει, το Σάββατο στις 20:30, τον ΠΑΣ Νάξου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ-16, η Θύελλα Καμαρίου θα αγωνιστεί δύο φορές κόντρα στον Πανναξιακό, το Σάββατο στις 18:30 και την Κυριακή στις 10:30. Και οι δύο αγώνες θα γίνουν στη Νάξο. Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζουν στη Σαντορίνη το Φιλώτι. Ο μεν Πανθηραϊκός το Σάββατο στις 17:00, στο Playland, η δε Θύελλα την Κυριακή στις 12:00, στο γήπεδο του Καμαρίου.

Μπάσκετ
Για τα πρωταθλήματα μπάσκετ στις Κυκλάδες, οι παίδες και οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα ταξιδέψουν στην Πάρο. Εκεί οι μεν παίδες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 20:00 τον Μαρπησσαϊκό, οι δε έφηβοι την Κυριακή στις 09:00 τον ΑΟ Πάρου.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη