ΑΟ Θήρας: Επιστροφή στην αγωνιστική δράση

Απέναντι στο Μαρκόπουλο θα ξεκινήσει ο ΑΟ Θήρας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020. Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών και πρώτη του β’ γύρου, η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται το Σάββατο 18/1, ώρα 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, την ομάδα των Μεσογείων, με στόχο να μπει με το “δεξί” στη νέα χρονιά.

Ενόψει του β’ γύρου του πρωταθλήματος αλλά και των προσεχών αγώνων για το Challenge Cup και το Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς ενισχύθηκε με την προσθήκη της Μαρίας Γενιτσαρίδη. Νέα πρόσωπα υπάρχουν και στο ρόστερ του Μαρκόπουλου, καθώς η πασαδόρος Valeria Mucciola και η ακραία Ann Kalandadze αντικατέστησαν τις Milica Knejevic και Yelena Cvijovic αντίστοιχα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, την Παρασκευή 17/1 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πορφύρα, ενώ το Σάββατο 18/1 ο Αίαντας υποδέχεται τη Θέτιδα, ο Ηλυσιακός τον Πανναξιακό και ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει την Πέμπτη 23/1 με τον αγώνα μεταξύ Ηλιούπολης και Άρη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη