Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τους -όχι ιδιαίτερα απειλητικούς φέτος- Μακεδόνες Αξιού, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague γυναικών.

Ποδόσφαιρο
Για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας και την 14η αγωνιστική του 7ου ομίλου, η Θύελλα Καμαρίου αγωνίζεται την Κυριακή, ώρα 13:00, εντός έδρας απέναντι στον ουραγό του ομίλου Απόλλωνα Ερέτριας. Η ομάδα του Καμαρίου έχει να πάρει ροζ φύλλο αγώνα από την 4η αγωνιστική και θέλει τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αντίθετα ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στις 15:00, τον δεύτερο στη βαθμολογία Ηλυσιακό.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, το Σάββατο στις 19:00, στο γήπεδο των Φηρών θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας μεταξύ Καρτεράδου και Πύργου.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-14 επίσης στις Κυκλάδες, το Σάββατο στις 17:00, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τη Θύελλα Καμαρίου.

Μπάσκετ
Τον Πανναξιακό θα υποδεχτούν οι παίδες και οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης για το πρωτάθλημα Κυκλάδων αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο στις 21:00 στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Πρωταθλήματος Εφήβων, με την ΑΕΣ να θέλει να διατηρήσει το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα. Την Κυριακή στις 11:30 ο αγώνας του Πρωταθλήματος Παίδων, με την ΑΕΣ να στοχεύει στη διατήρηση της πρώτης θέσης του ομίλου.

Για την 7η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, την Κυριακή στις 15:30 θα αναμετρηθούν Αετός 1 και Πυροσβεστική, ενώ στις 17:15 ο Πήγασος με τον Αετό 2. Η αναμέτρηση μεταξύ ΑΕ Σαντορίνης και Two Brothers, που κλείνει την 7η αγωνιστική, είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23/1 στις 21:15.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη