Κόντρα στους Μακεδόνες Αξιού το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για φέτος θα δώσει το Σάββατο 19/1 ο ΑΟ Θήρας, που υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τους Μακεδόνες Αξιού για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, την πρώτη του β’ γύρου.

Στον α’ γύρο του πρωταθλήματος ο ΑΟ Θήρας είχε περάσει με εύκολη νίκη από την έδρα των Μακεδόνων, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς. Για το παιχνίδι του Σαββάτου ο ΑΟ Θήρας θέλει και πάλι τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για λόγους ψυχολογίας και αγωνιστικής ετοιμότητας, ενόψει της σπουδαίας ευρωπαϊκής αναμέτρησης με την Polkky Kuusamo την προσεχή τρίτη, για τη φάση των 16 του Challenge Cup.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:00 και η παρουσία των φιλάθλων είναι πάντα απαραίτητη.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, o Αίας υποδέχεται την Ηλιούπολη, η Κόρινθος τον Πανναξιακό, η Θέτιδα τον Ηλυσιακό και ο Πορφύρας τον Μαρκόπουλο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό, με τις ερυθρόλευκες να επιδιώκουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για την εντός έδρα ήττα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη