Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 2/2 στις 19:00, στο ΔΑΠΠΟΣ, τον Πανναξιακό, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague. Με νίκη ο ΑΟ Θήρας προσπερνάει στην βαθμολογία την ομάδα της Νάξου.

Για το πρωτάθλημα παγκορασίδων στις Κυκλάδες, οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας υποδέχονται την Κυριακή 3/2 στις 12:00, την αντίστοιχη ομάδα του Πανναξιακού.

Ποδόσφαιρο
Για την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στον 7ο όμιλο, ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται την Κυριακή 3/2 στις 12:00 εντός έδρας απέναντι στην ομάδα του Αιγάλεω, που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την ίδια μέρα στις 15:00, η Θύελλα Καμαρίου παίζει εκτός έδρας κόντρα στον ΑΟ Αγ. Αναργύρων.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται το Σάββατο, ώρα 17:00, στο γήπεδο των Φηρών τον ΠΑΣ Νάξου. Ο Καρτεράδος αγωνίζεται στη Νάξο, την Κυριακή στις 10:00, κόντρα στο Φιλώτι.

Για την κατηγορία Κ-14, η ομάδα της Θύελλας Καμαρίου θα δώσει δύο αγώνες στη Νάξο, το Σάββατο στις 19:00 απέναντι στον Πανναξιακό και την Κυριακή στις 10:00 απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου.

Μπάσκετ
Οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης θα βρεθούν στην Πάρο, όπου το Σάββατο στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Πάρου.

Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, θα γίνουν δύο εξ αναβολής αγώνες. Την Κυριακή στις 15:30 για την 6η αγωνιστική Two Brothers-Πήγασος και στις 17:15 για την 7η αγωνιστική Λιμεναρχείο-Ζευς.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη