Μετά την ΜΑΤΚΑ στο Ελσίνκι, την ΒΟΟΤ στο Ντίσελντορφ και τη “New York Times Travel Show” στη Νέα Υόρκη, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ετοιμάζεται να πάρει μέρος και στην έκθεση SALON DES VACANCES στις Βρυξέλλες (7-10 Φεβρουαρίου 2019), το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στο Βέλγιο με τη συμμετοχή 800 εκθετών από 70 χώρες.

Όπως πάντα, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δίνει τη δυνατότητα στους νησιωτικούς δήμους αλλά και στις τουριστκές επιχειρήσεις να παίρνουν μέρος δωρεάν κάτω από την “ομπρέλα” της προκειμένου να προβάλλουν το τουριστικό τους προϊόν στις αγορές και να συνάψουν νέες συνεργασίες.

Οι τουριστικές εκθέσεις συγκεντρώνουν τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, αποτελούν τους πλέον κατάλληλους χώρους για δικτύωση και προβολή. Στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε τον πολύπλευρο χαρακτήρα του τουριστικού μας προϊόντος και τις ανεξάντλητες δυνατότητες που προσφέρει το Νότιο Αιγαίο, παίρνουμε μέρος σε όλα τα μεγάλα τουριστικά ραντεβού, φιλοξενώντας τους νησιωτικούς δήμους και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Το Νότιο Αιγαίο έχει καταφέρει να αφήσει δυνατό το στίγμα του στις τουριστικές αγορές, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τη μεγάλη πρωτιά τουριστικών εσόδων και διανυκτερεύσεων κατά το προηγούμενο έτος (βλ. στοιχεία της ΤτΕ για το πρώτο εννεάμηνο του 2018). Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερο δυναμισμό προκειμένου όχι μόνο να διατηρήσουμε, αλλά να ενισχύσουμε τη μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί μέχρι τώρα”, δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here