22.2 C
Santorini
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 25-26/1

Share

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη Volleyleague και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Θέτιδα Βούλας, το Σάββατο στις 19:00.

Οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψουν στη Σύρο για να πάρουν μέρος στο Final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων της κατηγορίας τους. Στον πρώτο ημιτελικό, το Σάββατο στις 18:00, θα έρθουν αντιμέτωπες με την ομάδα του Νεωρίου. Αναλόγως του αποτελέσματος, την Κυριακή θα αγωνιστούν είτε στον μικρό (13:00) είτε στον μεγάλο τελικό (15:30) της διοργάνωσης.

Ποδόσφαιρο
Η πρωτοπόρος στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:30 τον Εθνικό, με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται εκτός, στην έδρα του ουραγού Ερμή Κορυδαλλού (Κυριακή στις 15:00).

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται το Σάββατο στις 20:30, στο γήπεδο των Φηρών, τον ΑΟ Σύρου, ενώ ο Καρτεράδος αγωνίζεται την Κυριακή στις 16:00, στη Σύρο, κόντρα στον ΑΟ Πάγου.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00, στο γήπεδο Καμαρίου, τον ΠΑΣ Νάξου. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες και για το πρωτάθλημα Κ12, σε αγώνα που θα ακολουθήσει στις 19:00.

Μπάσκετ
Εντός έδρας δράση θα έχουν τα τμήματα  κορασίδων και εφήβων της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που και τα δύο θα υποδεχτούν τα αντίστοιχα του Πανναξιακού. Ο αγώνας των Κορασίδων θα γίνει το Σάββατο στις 18:00, ενώ θα ακολουθήσει αυτός των εφήβων στις 20:00.

Νωρίτερα, το Σάββατο στις 12:00, μετά την κοπή της πίτας της ομάδας, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη και η πρώτη αγωνιστική του εσωτερικού τουρνουά των ακαδημιών μας “Ευ αγωνίζεσθαι”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη