Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Κάλεσμα συμμετοχής στην έκθεση London Wine Fair 2020

Στο πλαίσιο της πολιτικής της για την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών πιστοποιημένων οίνων, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Οίνων London Wine Fair 2020, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 -20 Μαΐου 2020, στο Λονδίνο.

Η London Wine Fair -με 40 έτη λειτουργίας- αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση κρασιού στην Μεγάλη Βρετανία που στοχεύει σε διανομείς, χονδρεμπόρους, αγοραστές supermarket, κάβες, λιανοπωλητές, HORECA και συλλέκτες του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα οινοποιεία που θα πάρουν μέρος, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και σε διάφορες άλλες προωθητικές δράσεις όπως Masterclass, Walk-Up Tasting και Wine Bar που επιμελούνται γνωστοί Έλληνες οινοχόοι και ειδικοί γευσιγνώστες του οίνου.

Οι οινοπαραγωγοί της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παράγουν αποκλειστικά πιστοποιημένους ΠΟΠ ή/και ΠΓΕ ή/και Βιολογικούς Οίνους ή με έγκριση H.A.C.C.P. ή/και ISO που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ., καλούνται να το δηλώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι με δικά τους έξοδα την εγγραφή τους στην έκθεση (μέγιστου εκτιμώμενου κόστους 250€), την αποφορολόγηση των προϊόντων τους, τα εισιτήρια και τη διαμονή τους.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη