Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 6-7/4

Το καθιερωμένο αθλητικό Σαββατοκύριακο, αυτή την εβδομάδα ξεκινά από την Παρασκευή, καθώς σήμερα κάποιες από τις ομάδες του νησιού δίνουν σημαντικούς αγώνες.

Πιο σημαντικός αυτός του ΑΟ Θήρας που απόψε (5/4) στις 20:30 αντιμετωπίζει τον Πανναξιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 για το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα της Σαντορίνης στοχεύει αρχικά να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης και βέβαια μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Στον άλλο ημιτελικό (5/4 – 18:00) θα αναμετρηθούν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 6/4 στις 21:15. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Νεότερη ενημέρωση 5/4 – ώρα 23:30: Ο ΑΟ Θήρας νίκησε στο τάι μπρέικ τον Πανναξιακό και προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Σήμερα και αύριο (5-6/4) η Σαντορίνη φιλοξενεί το Final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ κορασίδων. Σήμερα στις 17:00, για τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Ερμούπολης, ενώ στις 19:00, για τον δεύτερο ημιτελικό, ο Περιστεριώνας αντιμετωπίζει τον Μαρπησσαϊκό. Αύριο Σάββατο στις 17:00 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 19:00 ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Νεότερη ενημέρωση 5/4 – ώρα 23:30: Οι κορασίδες της ΑΕΣ νίκησαν τον ΑΟ Ερμούπολης με 43-36 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Περιστεριώνα.

Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται στην Τήνο και το Final 4 του πρωταθλήματος Κυκλάδων στο μπάσκετ εφήβων, που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω κακοκαιρίας. Σήμερα στις 17:00 οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν τον ΑΟ Άνδρου, ενώ στις 19:00 θα αναμετρηθούν Περιστεριώνας και Πανναξιακός. Αύριο Σάββατο στις 17:00 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 19:00 ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης.

Νεότερη ενημέρωση 5/4 – ώρα 23:30: Οι έφηβοι της ΑΕΣ νίκησαν τον ΑΟ Άνδρου με 65-55 και προκρίθηκαν στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Περιστεριώνα.

Για τον εξ αναβολής αγώνα της 21ης αγωνιστικής στον 7ο όμιλο της Γ εθνικής, η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται το Σάββατο στις 16:00 τον Άγιο Ιερόθεο και καλεί τους φίλους της στο γήπεδο να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών.

Το Σάββατο στις 16:00, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ Μυκόνου.

Την Κυριακή στις 15:00 ο ΑΟ Πύργου αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ΑΟ Σερίφου για τους αγώνες μπαράζ του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν οι ομάδες ποδοσφαίρου και στην κατηγορία Κ-12. Ο Πανθηραϊκός υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00 τον Πανναξιακό, στο Playland της Μεσαριάς. Τον Πανναξιακό υποδέχεται και η Θύελλα Καμαρίου, την Κυριακή στις 12:00, στο γήπεδο Καμαρίου.

Τέλος, οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας θα ταξιδέψουν στην Πάρο, όπου το Σάββατο στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα και την Κυριακή στις 08:30 τον ΑΟ Πάρου.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη