Τα αστέρια του γυναικείου βόλεϊ θα λάμψουν στις Σέρρες

O πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Σερρών (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.) Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης και οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ

Θέαμα υψηλού επιπέδου και σπουδαίες συγκινήσεις υποσχέθηκαν οι φιναλίστ του Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, κατά την επίσημη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/4), μία μέρα πριν την έναρξη των αγώνων. Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΑΟ Θήρας και Πανναξιακός δια στόματος των προπονητών και των αρχηγών τους δηλώνουν έτοιμοι να διεκδικήσουν στις Σέρρες το πρώτο εγχώριο τρόπαιο της χρονιάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Προπονητής Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): “Το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ ανεβαίνει επίπεδο”

“Ευχαριστούμε τις Σέρρες για την φιλοξενία. Οι συνθήκες είναι καλές και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα περάσουμε ένα ευχάριστο διήμερο. Όλες οι ομάδες ήρθαν με φιλοδοξίες. Κανείς δεν ήρθε για να χάσει. Έχουμε στόχο το κύπελλο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Είχαμε κάποιες ατυχίες φέτος, όπως με τον τραυματισμό της Χίπε, όμως ο Ολυμπιακός έχει βάθος πάγκου και αθλήτριες με ποιότητα που μας δίνουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Θα ήθελα να πω κάτι για το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα βλέπω πως βήμα βήμα ανεβαίνει το επίπεδο. Με αργά βήματα, όμως συμβαίνει. Το βλέπεις με τον Ολυμπιακό με τις πορείες που έχει κάνει στο Challenge Cup, τον ΑΟ Θήρας φέτος και το γεγονός ότι η Εθνική σας ομάδα προκρίθηκε στο Ευρωβόλεϊ”.

Μ. Κοβάτσεβιτς, Σ. Χριστοδούλου

Στέλλα Χριστοδούλου (αρχηγός Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.): “Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κατακτά τρόπαια”

“Ευχαριστούμε τον Δήμο Σερρών για την φιλοξενία και για την άριστη διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης τα ΜΜΕ που καλύπτουν αυτό το μεγάλο γεγονός αλλά και την ΕΡΤ για προβολή σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, υγεία στις αθλήτριες και είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα ευχαριστηθεί υψηλού επιπέδου αγώνες.”

Για το 1ο της Κύπελλο και πως περιμένει πλέον το 8ο: “Το πρώτο κύπελλο πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση. Η δίψα δεν σταματάει ποτέ και κάθε χρόνο θες περισσότερα. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κατακτά τρόπαια και αυτό θα κάνουν και στις Σέρρες”.

Αν έχει στο μυαλό της το ρεκόρ: “Δεν το έχω στο μυαλό μου. Σίγουρα θα είναι όμορφο να πιάσω την Ντουμιτρέσκου, όμως πάνω απ’ όλα θέλω η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της”.

[adning id="140783"]

Νίκος Κωστακόπουλος (Προπονητής Πανναξιακού Α.Ο.Ν.): “Πρέπει να δώσουμε το 100% όπως κάνουμε όλη τη σεζόν”

“Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για πρώτη φορά σε final-4 κυπέλλου. Ήταν ένας από τους στόχους μας στην αρχή της σεζόν και τον πετύχαμε. Εύχομαι να αποδώσουμε καλό βόλεϊ και γιατί όχι να φέρουμε για πρώτη φορά τον Πανναξιακό στο ψηλότερο σκαλί. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Σερρών και όλους τους εμπλεκόμενους για αυτή τη διοργάνωση. Εύχομαι καλή επιτυχία και υγεία σε όλες τις ομάδες. Τα κορίτσια κάνουν ασύλληπτη δουλειά στις προπονήσεις όλη τη σεζόν και το θέλουμε πολύ. Ο ημιτελικός θα είναι ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες και οφείλουμε να δώσουμε το 100% αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο στον τελικό”.

Ν. Κωστακόπουλος, Ο. Βεργίδου

Όλγα Βεργίδου (Αρχηγός Πανναξιακού Α.Ο.Ν.): “Να φέρουμε τη νίκη επί της Σαντορίνης πίσω στη Νάξο”

“Θέλω να πιστεύω ότι θα χαρίσουν όλες οι ομάδες όμορφο θέαμα στον κόσμο. Ο Πανναξιακός έχει παράδοση σε final-4 και σε τελικούς και αυτό ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος¨.

Για τον ημιτελικό με τον ΑΟ Θήρας: “Η ομάδα που το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Οι δύο ομάδες είναι ισάξιες και το παιχνίδι είναι στο 50-50. Πρέπει να πιέσουμε στην υποδοχή για να χαλάσουμε την επίθεση της Σαντορίνης, καθώς είναι το δυνατό της σημείο. Περιμένουμε να φέρουμε τη νίκη επί της Σαντορίνης πίσω στη Νάξο”.

[adning id="140783"]

Μπράνκο Γκάιτς (Προπονητής Α.Ο. Θήρας): “Να έχουμε την υγεία μας ενόψει πλέι οφ”

“Οι Σέρρες είναι μία όμορφη πόλη από το λίγο που είδα. Εύχομαι οι 4 ομάδες να προσφέρουν όμορφο βόλεϊ και ο κόσμος να δει τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Συγχαίρω όλες για τη πρόκριση στο final-4. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και όλοι να έχουμε την υγεία μας γιατί ακολουθούν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Θέλω να πω επίσης και συγχαρητήρια στην Εθνική γυναικών για τη πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και της εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον”.

Ε. Μερτέκη, Μ. Γκάιτς

Ευαγγελία Μερτέκη (Αρχηγός Α.Ο. Θήρας): “Να το διασκεδάσουμε εμείς και ο κόσμος”

“Ευχαριστούμε τον Δήμο Σερρών για τη φιλοξενία. Για τον ΑΟ Θήρας είναι η 2η φορά που συμμετέχει σε final-4 κυπέλλου και είμαστε χαρούμενες για αυτό. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να το διασκεδάσει ο κόσμος αλλά και εμείς”.

[adning id="140783"]
Μανώλης Αποστολογιωργάκης (Προπονητής Α.Ε.Κ.): “Να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια εδώ”
 

“Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν σπουδαίοι αγώνες και ο κόσμος θα χαρεί υψηλού επιπέδου βόλεϊ από το γήπεδο ή από την τηλεόραση. Μετά από τρία χρόνια η ΑΕΚ είναι και πάλι σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Εύχομαι να είναι μία νέα αρχή για να δούμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει να είναι. Έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο να αντιμετωπίσουμε και πρέπει να δώσουμε το 100% για να αποδείξουμε ότι είμαστε άξια εδώ”.

Αρετή Τέζα (Αρχηγός Α.Ε.Κ.): “Εντός γραμμών αντίπαλοι, εκτός φίλες”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Σερρών. Προσωπικά νιώθω πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής μου. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και εύχομαι να προσφέρουν όμορφο θέαμα”.

Για την φίλη της και πρώην συμπαίκτρια Στέλλα Χριστοδούλου: “Είμαστε επαγγελματίες αθλήτριες. Το ότι οι αθλήτριες έχουμε  μεταξύ μας καλή σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα δώσουμε όλα, η καθεμία για την ομάδα της. Έξω από τις γραμμές θα αγκαλιαστούμε, θα φιληθούμε και όλα καλά”.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Final-4, οι οποίοι θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ Sports, έχει ως εξής:

Παρασκευή 5 Απριλίου

18:00: Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΕΚ
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Δήμου, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Γαβριηλίδου, Βοηθός γραμματεία: Δίγκα.
20:30: Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Αβραμίδης, Επόπτες: Τονονίδης, Κακάτσιου, Γραμματεία: Δίγκα, Βοηθός γραμματεία: Γαβριηλίδου.

Σάββατο 6 Απριλίου

21:15: Τελικός

Με πληροφορίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – www.volleyball.gr.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη