Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου

Βόλεϊ
Το Σάββατο στις 19:00 θα γίνει στη Νάξο το ντέρμπι των Κυκλάδων μεταξύ Πανναξιακού και ΑΟ Θήρας για την 15η αγωνιστική της Volleyleague.

Εκτός έδρας αγωνίζονται και οι κορασίδες της ομάδας, που θα παίξουν το Σάββατο στις 20:00 με τον Νηρέα Πάρου

Ποδόσφαιρο
Για την 19η Αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ´ Εθνικής, η πρωτοπόρος Θύελλα Καμαρίου παίζει την Κυριακή στις 15:00 εκτός έδρας με το Κερατσίνι, ενώ ο Πανθηραϊκός λίγο νωρίτερα (στις 11:00) υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών την Άνω Μερά Μυκόνου.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, το Σάββατο στις 19:00, στο γήπεδο των Φηρών, θα αναμετρηθούν ο Καρτεράδος και ο ΑΟ Πύργου.

Για το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16, ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται το Σάββατο στις 18:00, στη Νάξο, κόντρα στον Πανναξιακό. Στη Νάξο θα αγωνιστεί και η Κ14 της Θύελλας Καμαρίου που αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 10:00 τον ΠΑΣ Νάξου.

Μπάσκετ
Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης υποδέχεται τον Πανναξιακό ΑΟΝ για τους εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Κυκλάδων Ανδρών και Γυναικών. Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη αναμέτρηση των ανδρικών τμημάτων. Την Κυριακή στις 12:00 οι γυναίκες θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση με τον Πανναξιακό για το φετινό πρωτάθλημα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη