Αθλητικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη, 1-2 Οκτωβρίου

Ποδόσφαιρο, βόλεϊ και φυσικά παρκούρ έχει το αθλητικό πρόγραμμα στη Σαντορίνη αυτό το Σαββατοκύριακο, 1-2 Οκτωβρίου.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου
Ώρα 11:45 – Ο ΑΟ Θήρας διοργανώνει το 1ο street volley, ένα εσωτερικό τουρνουά για τα τμήματα των ακαδημιών του, που θα πραγματοποιηθεί έξω από το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Ώρα 16:00 – Στην Οία, στους χώρους των ξενοδοχείων Fanari Villas και Golden Sunset Villas θα πραγματοποιηθεί ο τελικός των αγώνων παρκούρ και freerunning Red Bull Art of Motion.

Ώρα 16:00 – Στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Ηρακλή Κηφισιάς σε φιλικό αγώνα προετοιμασίες εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στις 22 Οκτωβρίου. Οι δύο ομάδες δίνουν φιλικό αγώνα και σήμερα (30/9) στις 19:00.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου
Ώρα 11:00 – Η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου τον ΑΟ Σύρου για την 1η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων στην Α κατηγορία.


Στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου με σαντορινιό ενδιαφέρον:
– ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Ρόδο όπου αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο (1/10 – 16:00) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ εθνικής.
– η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Άνω Σύρου τον ΑΟ Πάγου (2/10 – 17:00) για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην Α κατηγορία
– η ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Νάξου (2/10 – 10:15) για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων
– η ομάδα Κ14 της Θύελλας Καμαρίου θα βρεθεί στη Νάξο όπου θα αντιμετωπίσει θα αντιμετωπίσει την ομάδα ΑΜΣ Φιλωτίου (2/10 – 10:15) για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη