Covid-19 και ταξιδιωτικοί περιορισμοί τροποποιούν τα δρομολόγια της Aegean

Σε τροποποιήσεις των δρομολογίων της μέχρι τις 8 Απριλίου πρόκειται να προχωρήσει η Aegean, λόγω αλλαγών στην επιβατική κίνηση που προκαλούνται από τον κοροναϊό, αλλά και τους υποχρεωτικούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από αρκετές χώρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.

Οι αλλαγές αυτές θα αφορούν δρομολόγια, τόσο στο δίκτυο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού και θα έχουν κυρίως τη μορφή συγχωνεύσεων πτήσεων. Για τον λόγο αυτό, η εταιρεία συνιστά στους επιβάτες να ελέγχουν την κατάσταση της πτήσης τους εγκαίρως, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους, σε περίπτωση που εφαρμοστούν εκτάκτως πιθανοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί ή ακυρώσεις πτήσεων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τις αναπροσαρμογές του πτητικού προγράμματος, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται από την ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα Τρέχουσες ενημερώσεις COVID-19 ή από την υπηρεσία Flight Schedule.

Επίσης, θα πρέπει να επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει, τόσο στην πλατφόρμα My AEGEAN όσο και κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους είναι σωστά, ώστε να ενημερώνονται άμεσα από την εταιρεία, σε περίπτωση που η πτήση τους τροποποιείται.

“Λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της διάδοσης του COVID-19, η Aegean θα συνεχίσει να παρακολουθεί το ζήτημα και να συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τυχόν περαιτέρω βήματα, που ενδέχεται να απαιτηθούν, καθώς η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του προσωπικού αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακυρώσεις πτήσεων τον Απρίλιο και από τη Lufthansa
Η Lufthansa ανακοίνωσε επίσης μειωμένο πρόγραμμα για τις αεροπορικές της για το διάστημα 29 Μαρτίου έως 24 Απριλίου. Οι ακυρώσεις πτήσεων θα εφαρμοστούν διαδοχικά στα συστήματα κρατήσεων και οι επιβάτες που πλήττονται από αυτές θα ενημερωθούν για τις αλλαγές και τις επιλογές επανέκδοσης. Σε όλες τις αεροπορικές του Ομίλου πρέπει να ακυρωθούν συνολικά 23.000 πτήσεις, ενώ αναμένονται περαιτέρω ακυρώσεις και τις επόμενες εβδομάδες. Η προσαρμογή του προγράμματος για το διάστημα μετά τις 25 Απριλίου θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτή η νέα προσαρμογή της δυναμικότητας επηρεάζει κυρίως την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Κατά τις ακυρώσεις θα υπάρχει μέριμνα ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι προορισμοί σε όλες τις ηπείρους θα μπορούν να εξυπηρετούνται έστω από μια αεροπορική εταιρεία του Ομίλου μέσω των αεροδρομίων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών.

Οι επιβάτες της Lufthansa που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν τις επόμενες εβδομάδες προτείνεται να ελέγχουν την κατάσταση των αντίστοιχων πτήσεων στο lufthansa.com πριν από την αναχώρηση. Οι επιβάτες που έχουν διαθέσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη Lufthansa θα ενημερωθούν απευθείας από την εταιρεία, σε περίπτωση που η πτήση τους ακυρωθεί.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη