20.2 C
Santorini
Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

“Dappos Summer Class” για δημιουργική απασχόληση παιδιών το καλοκαίρι

Πρωτοσέλιδα

Τη δημιουργία ενός θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά με όνομα “Dappos Summer Class” ανακοίνωσε σήμερα ο ΔΑΠΠΟΣ. Το “Dappos Summer Class” θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου σε δύο περιόδους, 12-30 Ιουλίου και 2-20 Αυγούστου, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των υπουργείων πολιτισμού & Αθλητισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και εσωτερικών.

Σε κάθε περίοδο θα φιλοξενηθούν 80 παιδιά από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού που θα χωριστούν σε ομάδες, τα οποία από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30 – 14:30) θα έχουν την ευκαιρία με τη βοήθεια ειδικευμένου προσωπικού να έρθουν σε επαφή με το μπάσκετ, το βόλεϊ, τα μαχητικά αθλήματα, τον χορό, τη μουσική, το θέατρο και τις εικαστικές τέχνες, την περιβαλλοντική αγωγή και πολλές ακόμα διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατάλληλα προσαρμοσμένες στην ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών.

Α. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1.
Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να έχουν τελειώσει την Α’ τάξη έως και την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.
2. Κάθε παιδί συμμετέχει σε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΟ. Στην αίτηση που θα υποβάλλουν οι γονείς θα επιλέξουν μία περίοδο (Α’ ή Β’). Σε περίπτωση που στην Β’ περίοδο υπάρξουν κενές θέσεις, τότε θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής παιδιού που συμμετείχε στην Α’ περίοδο.
3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια, βάσει της κατάθεσης-υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής με μέγιστο αριθμό τα 80 παιδιά ανά περίοδο.
4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 120 ευρώ.

Β. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
1.
Το έντυπο αίτησης και η ιατρική βεβαίωση που απαιτείται για τη συμμετοχή του παιδιού είναι διαθέσιμα στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ εδώ.
2. Υποβολή αιτήσεων έως την 1 Ιουλίου 2021 για την Α’ Περίοδο και έως τις 21 Ιουλίου 2021 για την Β’ Περίοδο. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού (από τις 9:00 έως τις 14:30) είτε ηλεκτρονικά στο dappossantorini@gmail.com.

Γ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1.
Αποδεικτικό κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς (GR79 0172 7060 0057 0604 1766 971 – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤ.) με αιτιολογία το όνομα του παιδιού που θα πάρει μέρος στο “Dappos Summer Class”. Το αποδεικτικό πληρωμής πρέπει να κατατεθεί στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά στο dappossantorini@gmail.com. Το αποδεικτικό πληρωμής πρέπει να προσκομιστεί έως τις 7/7/21, ώρα 14:00 για την Α’ περίοδο και μέχρι τις 23/7/2021 για την Β’ περίοδο. Σε περίπτωση μη υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης η συμμετοχή θεωρείτε άκυρη.
2. Ιατρική βεβαίωση του “Dappos Summer Class” υπογεγραμμένη από παιδίατρο. Για διευκόλυνση των γονέων παρέχεται η δυνατότητα δια της παιδιάτρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ  Μαρίας Αγγελάκη για δωρεάν εξέταση και συμπλήρωση του εντύπου σε χώρο του Δ.Α.Π.Π.ΟΣ. την Παρασκευή 2/7 και ώρες από 09:00 έως 12:00 και από 17:00 έως 21:00 & την Τρίτη 6/7 και ώρες 17:00-21:00 για την πρώτη περίοδο. Αντίστοιχα, για την δεύτερη περίοδο το Σάββατο 17/7 και ώρες από 09:00 έως 12:00 και από 17:00 έως 21:00 & Τετάρτη 21/7 17:00-21:00. Η Ιατρική βεβαίωση πρέπει να προσκομιστεί έως τις 7/7 στις 14:00 για την Α περίοδο και μέχρι την 23/7 για την Β περίοδο. Σε περίπτωση μη προσκόμισης ιατρικής βεβαίωσης η συμμετοχή θεωρείται άκυρη.
3. Πρόσφατο πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης (τελευταίου εξαμήνου)
4. Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ζητηθεί από την υπηρεσία προς επικύρωση στοιχείων.

Δ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1.
Οι γονείς των παιδιών που θα συμμετάσχουν στο “Dappos Summer Class” θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω e-mail έως την 1/7 και έως τις 21/7 2021 για την Α’ και Β’ περίοδο αντίστοιχα.
2.  Από την ημέρα γνωστοποίησης της συμμετοχής τους έως τις 7/7 για την Α’ Περίοδο & έως τις 23/7 για την Β’ Περίοδο οφείλουν να έχουν προσκομίσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θεωρούνται καταληκτικές οι ημερομηνίες. Η μη προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών έως τις καταληκτικές ημερομηνίες καθιστά άκυρη τη συμμετοχή και τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.

Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
1.
Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 8:30 έως τις 8:45 και η ώρα αποχώρησης στις 14.30. Η χρήση μάσκας από τους γονείς και τους συνοδούς κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των παιδιών είναι υποχρεωτική.
2. Τα παιδιά κάθε Δευτέρα κατά την προσέλευσή τους θα προσκομίζουν υποχρεωτικά αρνητική βεβαίωση self test.
3. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
4. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει νερό και το δεκατιανό του.
5. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.
6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι και να ενημερωθεί ο Οργανισμός.
7. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του προβλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2286024828 ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.dappos-santorini.com.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

ΕΟΑΝ: Δεν ακριβαίνει το εμφιαλωμένο νερό σε πλαστικό μπουκάλι

Τέλος ανακύκλωσης, ύψους 8 λεπτών, επιβάλλεται από την 1η Ιουνίου 2022 στα πλαστικά μπουκάλια ποτών (νερό, αναψυκτικό, γάλα κ.ά.), η ετικέτα των οποίων περιέχει πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC).