20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ντέρμπι κορυφής με Ολυμπιακό για τον ΑΟ Θήρας

Share

Μετά τον αποκλεισμό του από τη Δρέσδη και το ευρωπαϊκό του αντίο για φέτος, ο ΑΟ Θήρας επικεντρώνεται στους δύο επόμενους στόχους του, το πρωτάθλημα της Volleyleague και το Final 4 του Κυπέλλου. Τέσσερις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ, η ομάδα της Σαντορίνης θα αγωνιστεί το Σάββατο 7/3 στις 20:00 εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής, ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα με 51 βαθμούς. Ο ΑΟ Θήρας μετρά μόλις μία ήττα, αυτή από τον Ολυμπιακό στον α’ γύρο, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τάι μπρέικ, και ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 49 βαθμούς. Το δέλεαρ του απόλυτου πλεονεκτήματος στα πλέι οφ είναι πολύ ισχυρό για να παλέψει ο ΑΟ Θήρας για τη νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκρισή του σε ένα ακόμα Final 4 του Challenge Cup, ενώ με νίκη επί της Σαντορίνης, δεδομένου και του προγράμματος των επόμενων αγωνιστικών, δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής στις 7/3 θα αναμετρηθούν:

ΑΠΣ Αίας – ΓΣ Ηλιούπολης στις 18:30
ΑΟ Ηλυσιακός – ΑΣ Άρης στις 19:00
Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟΦ Πορφύρας στις 19:00
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΣΠ Θέτις στις 19:00

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί στις 17/3 με τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Μαρκόπουλου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη