Ντέρμπι κορυφής το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Την πιο δυνατή αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague θα φιλοξενήσει, το απόγευμα του Σαββάτου 7/12, το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Αντιμέτωπες θα έρθουν οι δύο αήττητες μέχρι τώρα ομάδες του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Θήρας που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 20 βαθμούς και ο Ολυμπιακός που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 19.

Ο μόνος βαθμός που έχει χάσει η ομάδα της Σαντορίνης ήταν από το τάι μπρέικ στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει από έναν βαθμό επίσης στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά και στη δική του κόντρα στον Πανναξιακό.

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ο δε Ολυμπιακός προέρχεται από το χθεσινό (4/12) νικηφόρο ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά για τον πρώτο γύρο της φάσης των 32 του Challenge Cup. Ο ΑΟ Θήρας έχει προκριθεί ήδη στη φάση των 16, έχοντας αποκλείσει τη Grita Gjilan.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και η υποστήριξη των φιλάθλων είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, που θα γίνουν όλα το Σάββατο 7/12, η Ηλιούπολη υποδέχεται τον Αίαντα και το Μαρκόπουλο τον ΠΑΟΚ, ενώ ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση μεταξύ Θέτιδας και Παναθηναϊκού στη Βούλα. Επίσης ο Άρης υποδέχεται τον Ηλυσιακό και ο Πορφύρας τον Πανναξιακό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη