20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεύτερο κρούσμα Covid-19 στη Μύκονο

Share

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και δεύτερο κρούσμα Covid-19 επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 4/4 στη Μύκονο, όπως ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, Ντίνα Σαμψούνη. Όπως προκύπτει από νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Μυκόνου, πρόκειται για γυναίκα με υποκείμενο νόσημα που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας για την καλύτερη περίθαλψή της.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο κρούσμα του ιού στο νησί καταγράφηκε την περασμένη Τετάρτη (1/4) και λίγες ώρες μετά, κατόπιν της ιχνηλάτησης που έγινε, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε την κατάσταση εξαιρετικά κρίσιμη και ζήτησε από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σήμερα (5/4), έπειτα από τα δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στο νησί, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυκόνου. Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας στο νησί και των ελέγχων στις πύλες εισόδου σε λιμάνι και αεροδρόμιο, η διεύρυνση λειτουργίας της δομής “Δίχτυ Αγάπης”, καθώς και η συνέχιση των απολυμάνσεων-μικροβιοκτονιών σε δημόσιους χώρους του νησιού, με έμφαση στην Άνω Μερά.

Νεότερη δημοσίευση: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο και Σαντορίνη λόγω Covid-19


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη