22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διαδικτυακά η φετινή γιορτή του θηλασμού στις Κυκλάδες την Κυριακή 1/11

Share

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, 1-7 Νοεμβρίου, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου τον 11o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, με σύνθημα “ΘηλάΖΩ… Είμαι ασφαλής”.

Λόγω των πρωτόγνωρων και δυσμενών συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία, η φετινή γιορτή δε θα μπορούσε να έχει την ίδια μορφή που είχε τα προηγούμενα 10 χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, οι ομάδες του Πανελλήνιου Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Θηλασμού & Μητρότητας θα δώσουν το “παρών” και αυτή τη χρονιά μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων, ώστε μητέρες – μέλη των ομάδων να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία “από μητέρα προς μητέρα”.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει η Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κυκλάδων την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020 στις 11:00 μπορούν να πάρουν μέρος θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην
θηλάζουσες και κάθε άλλη ενδιαφερόμενη για θέματα θηλασμού. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30/10 εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη