Διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια για νηπιαγωγούς των Κυκλάδων

"Δημιουργώντας πλαίσια μάθησης και κοινωνικοποίησης: Η σχέση, αντίδοτο στην επιθετικότητα και την περιθωριοποίηση".

Η Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 Νηπιαγωγών Κυκλάδων, Δρ Ζωή Αποστόλου, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής υγείας “ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ” συνδιοργανώνουν διαδικτυακά βιωματικά εργαστήρια για τις/τους νηπιαγωγούς των Κυκλάδων, με θέμα: “Δημιουργώντας πλαίσια μάθησης και κοινωνικοποίησης: Η σχέση, αντίδοτο στην επιθετικότητα και την περιθωριοποίηση”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Στόχος των εργαστηρίων είναι να αναδείξουν τη σημασία των σχέσεων και συνδέσεων στο σχολικό περιβάλλον, τόσο για τη διαμεσολάβηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο και κυρίως για την προαγωγή της κοινωνικοποίησης και της χαράς των μελών του.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από το μοίρασμα της προσωπικής τους εμπειρίας να συνδεθούν μεταξύ τους και να κατανοήσουν τις συνδέσεις της θεωρίας με την καθημερινή σχολική πρακτική και κοινότητα. Σημαντικό στόχο των εργαστηρίων αποτελεί η ανταλλαγή καλών πρακτικών στο πλαίσιο δημιουργίας ενός άξονα κοινής δράσης.

Χρόνος υλοποίησης των διαδικτυακών επιμορφωτικών εργαστηρίων που απευθύνεται σε όλες/όλους τις/τους εκπαιδευτικούς των Νηπιαγωγείων των Κυκλάδων:

  • Δευτέρα 19/2, 18:00-21:00 | Εγγραφή – δήλωση συμμετοχής εδώ.
  • Τρίτη 20/2, 18:00-21:00 | Εγγραφή – δήλωση συμμετοχής εδώ.
  • Πέμπτη 22/2, 18:00-21:00 | Εγγραφή – δήλωση συμμετοχής εδώ.
Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Οι ενδιαφερόμενες/οι χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 14/2 σε μία μόνο από τις παραπάνω ημερομηνίες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 30 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Όταν ολοκληρωθεί ο αριθμός συμμετοχής του μέγιστου αριθμού συμμετεχόντων για κάθε ημερομηνία, θα δίνεται η δυνατότητα να δημιουργηθεί μια μήτρα επιλαχόντων/ουσών, ενώ τα σεμινάρια θα επαναληφθούν αν υπάρξει ενδιαφέρον συμμετοχής.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα ΖΟΟΜ. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η χρήση της κάμερας καθ’ όλη τη διάρκεια του εργαστηρίου. Πριν τη συνάντηση οι συμμετέχουσες/οντες θα λάβουν e-mail με τον σύνδεσμο.

Με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στις/στους συμμετέχουσες/οντες.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη