Διαγωνισμός για την ανάπλαση χώρου στην πλατεία Ακρωτηρίου Θήρας

Dimos_Thiras_newlogoΟ Δήμος Θήρας διακηρύσσει τη με πρόχειρο διαγωνισμό επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου “Ανάπλαση χώρου πλησίον της κεντρικής πλατείας Ακρωτηρίου”

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η ανάπλαση χώρου πλησίον της κεντρικής πλατείας του Ακρωτηρίου, με σκοπό να γίνει πιο φιλικός και καλαίσθητος, αναδεικνύοντας την είσοδο προς την μικρή κεντρική πλατεία. Θα γίνουν εργασίες για την πλήρη κατασκευή του έργου σε επιφάνεια 500 τ.μ. (χωματουργικές εργασίες, κατασκευή λιθόστρωτου με την τεχνοτροπία του πλακωτού καλντεριμιού με μαύρη τετράγωνη ηφαιστειακή πέτρα, διαμόρφωση πεζοδρομίου, κατασκευή βιομηχανικού δαπέδου, κατασκευή πάγκων από πέτρα, κατασκευή στηθαίου, τοποθέτηση φωτισμού).

Τα τεύχη δημοπράτησης διατίθενται από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θήρας στα Φηρά, και ηλεκτρονικά στο www.thira.gov.gr, στην ενότητα “Προκηρύξεις-Διαγωνισμοί”. Το έντυπο οικονομικής προσφοράς διατίθεται αποκλειστικά από τα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας. Πληροφορίες κα Σπύρα Βλάχου, τηλ. 2286360167.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό ορίζεται η Δευτέρα 13 Ιουνίου. Ώρα λήξης υποβολής προσφορών 10:00 π.μ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη