Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για νέα κουφώματα σε σχολικά κτήρια

Ο Δήμος Θήρας έχει προκηρύξει διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας και αντικατάστασης κουφωμάτων σε σχολικά κτήρια του Δήμου Θήρας, ενδεικτικού προϋπολογισμού 383.870,90€ + ΦΠΑ, σύνολο 475.999,92€ (με ΦΠΑ). Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

Αντικείμενο της εξάμηνης σύμβασης είναι η προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων κουφωμάτων, σιδεριών ασφαλείας και μαρμαροποδιών/μπαλκονοποδιων καθώς και οι εργασίες που συνοδεύουν αυτά, σε σχολεία του Δήμου, με σκοπό την ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών μονάδων, αλλά και την αύξηση της αίσθησης ασφάλειας και προστασίας των μαθητών-δασκάλων-καθηγητών.

Συγκεκριμένα, θα καλυφθούν οι ανάγκες των εξής σχολείων: Νηπιαγωγείο Φηρών, Νηπιαγωγείο Οίας, Δημοτικό Σχολείο Φηρών, Δημοτικό Σχολείο Ακρωτηρίου, Γυμνάσιο Εμπορείου, Δημοτικό Σχολείο Μεσαριάς (παλαιό Γυμνάσιο), Νηπιαγωγείο Πύργου, Νηπιαγωγείο Έξω Γωνιάς.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η σύμβαση υποδιαιρείται στις παρακάτω ομάδες:

– Ομάδα 1: “Κουφώματα”, εκτιμώμενης αξίας 342.009,50 € + ΦΠΑ
– Ομάδα 2: “Σιδεριές”, εκτιμώμενης αξίας 10.176,00€ + ΦΠΑ
– Ομάδα 3: “Ποδιές μαρμάρου”, εκτιμώμενης αξίας 10.057,50€ + ΦΠΑ
– Ομάδα 4: “Εργασίες”, εκτιμώμενης αξίας 21.627,90€ + ΦΠΑ

Προφορές υποβάλλονται για το σύνολο των ομάδων, με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 8/1/24, ώρα 17:00. Ο διαγωνισμός με α/α συστήματος ΕΣΗΔΗΣ: “264143” θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την τέταρτη εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη