Δήμος Θήρας: Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών οδοσάρωσης

Διεθνή ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό έχει προκηρύξει ο Δήμος Θήρας για τον οδοκαθαρισμό και την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων.

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης που θα υπογραφεί με τον ανάδοχο που θα αναδειχθεί από τον διαγωνισμό είναι 8.332.187,52 € με ΦΠΑ 24% (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης), επιμεριζόμενος ως εξής: Για τα δύο πρώτα έτη 5.554.791,68 € (με ΦΠΑ) και για το τρίτο έτος (προαίρεση) 2.777.395,85 € (με ΦΠΑ).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή υπηρεσιών οδοκαθαρισμού και αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Θήρας πλην της Τοπικής Κοινότητας Θηρασίας. Πρόκειται για υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην εν ενεργεία εργολαβία καθαριότητας-αποκομιδής απορριμμάτων (προϋπολογισμού 5.039.000 € για 2+1 έτη), καθώς το αρχικό πλάνο ήταν να καλυφθούν με μέσα και προσωπικό του Δήμου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για το σύνολο των υπηρεσιών του προϋπολογισμού της διακήρυξης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η Δευτέρα 13/2/23, ώρα 17:00. Ο διαγωνισμός με α/α Συστήματος 180080 θα διενεργηθεί με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr. Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα ξεκινήσει η διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης, ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού την 4η εργάσιμη ημέρα και ώρα 10:00.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη