14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις για τη Σαντορίνη και στην ξιφασκία

Share

Ο μικρός Γιώργος Ρούσσος με την προπονήτριά του Λιλιάννα Παγουλάτου

Αγώνες ξιφασκίας στις κατηγορίες U10 και U13 για το Κύπελλο Ελλάδος έγιναν το Σάββατο 3/3 στο ΟΑΚΑ, στους οποίους πήραν μέρος περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές από όλη τη χώρα, χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους εκπλήξεις και δυνατές συγκινήσεις.

Η Σαντορίνη εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές που προήλθαν από το τμήμα ξιφασκίας του γυμναστήριου της Μαργαρίτας Μάινα, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τα χρώματα του συλλόγου ΑΞΙΑ Χαϊδαρίου, καθώς ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη συγκρότηση τμήματος ξιφασκίας στον Πανιώνιο Γ.Σ. Σαντορίνης.

Οι τρεις αθλητές αγωνίστικαν υπό τη καθοδήγηση της προπονήτριας Λιλιάννας Παγουλάτου και απέσπασαν τις ακόλουθες διακρίσεις:

  • Ο Γιώργος Ρούσσος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ στους αγώνες “νοκ αουτ”, αφού απέκλεισε τρεις αθλητές σπάζοντας μάλιστα το ξίφος ενός αντιπάλου σε μια από τις μάχες, αποκλείστηκε από τον αθλητή που στη συνέχεια κέρδισε και το κύπελλο της κατηγορίας των U10.
  • Η Ζωή Σουβαλίδη κατέκτησε την 16η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο δύο νίκες και τρεις ήττες, ενώ στους αγώνες “νοκ αουτ” κατάφερε να κερδίσει μετά από μία δυνατή μάχη και πολλές εναλλαγές στο σκορ τον πρώτο αγώνα και να χάσει στον επόμενο.
  • Η Κατερίνα Φερχάιεν κατέκτησε την 32η θέση, σημειώνοντας στον πρώτο γύρο μία νίκη και τέσσερις ήττες.
[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη