21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai για αθλητές από τη Σαντορίνη

Share

Με 25 αθλητές του έδωσε το “παρών” ο Α.Σ. Βασιλιάς Θήρας (K-Team) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου “Γ. Στεφανόπουλος”. Οι αθλητές εκπροσώπησαν επάξια τη Σαντορίνη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στους αγώνες τους, πάντα υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του προπονητή τους Αρτέμη Καραμολέγκου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, η Αριάδνη Αντρέι κατέκτησε χρυσό μετάλλιο, ενώ δεύτερες θέσεις στις κατηγορίες τους κατέλαβαν οι Άγγελος Λιγνός και Άννα Σιγάλα. Παράλληλα, θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον άφησαν με τον τρόπο που αγωνίστηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το ΔΣ του Οργανισμού έστειλαν συγχαρητήριο μήνυμα προς τον σύλλογο της Σαντορίνης για τις αγωνιστικές επιδόσεις των αθλητών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Σημειώνεται ότι η Σαντορίνη θα φιλοξενήσει τον Μάιο το Κύπελλο Muay Thai Αιγαίου και οι φίλαθλοι του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να χειροκροτήσουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη