Επιμορφωτικό πρόγραμμα για τους ιερείς της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας Αμοργού και Νήσων

Ξεκίνησε χθες (28/3), με μέριμνα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού και Νήσων κ. Αμφιλοχίου, επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: “Συμβουλευτική σε σύγχρονα ζητήματα”, το οποίο πραγματοποιείται από το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Θήρας.

Μετά τον αγιασμό και την κήρυξη της έναρξης του επιμορφωτικού προγράμματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θήρας κ. Αμφιλόχιο, τον λόγο έλαβε ο Διευθυντής του Ι.Π.Ε. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, ο οποίος παρουσίασε τους σκοπούς του προγράμματος.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του θέματος: “Σύγχρονες εναλλακτικές μορφές οικογένειας” με ομιλητή τον κ. Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό ψυχολόγο κέντρου πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Πέλλας “ΟΡΑΜΑ”. Μετά τις ομιλίες ακολούθησε συζήτηση.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας του Καρτεράδου για τους ιερείς της Σαντορίνης, στο Πνευματικό κέντρο της ενορίας των Καταπόλων για τους ιερείς της Αμοργού, ενώ οι ιερείς των μικρών νησιών συμμετέχουν μέσω του προσωπικού τους υπολογιστή. Υπεύθυνοι του συντονισμού του επιμορφωτικού προγράμματος είναι ο π. Χριστοφόρος Καραμολέγκος και ο π. Παρασκευάς Δεσποτίδης.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη