Διάκριση για το Δημοτικό Σχολείο Φηρών σε διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους

Κλικ για μεγέθυνση

“Αύριο γράφουμε έκθεση” είναι ο τίτλος της ταινίας με την οποία το Δημοτικό Σχολείο Φηρών πήρε μέρος στον 8ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, υπό την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Καλλιόπης Αλεξιάδου και Κλεάνθης Παπαχατζάκη.

Η ταινία έχει διακριθεί ανάμεσα σε 228 συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο στις δύο από τις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού, αυτές της αφίσας και της μουσικής, με το τραγούδι “Κάθε μου μέρα”. Η ακριβής κατάταξη θα ανακοινωθεί κατά την τελετή βράβευσης, στις 25 Απριλίου, στην Αθήνα.

Στην διάρκειας 10 λεπτών ταινία παίρνουν μέρος οι μαθητές των τμημάτων Α1 και Στ3. Τι κοινό έχουν; Την ίδια δασκάλα! Η κα Αλεξιάδου είναι η φετινή δασκάλα του Α1, ενώ πριν πέντε χρόνια είχε ως “πρωτάκια” το φετινό Στ3. Με αφορμή την προκήρυξη του διαγωνισμού, βρήκε την ευκαιρία να “ενώσει” δημιουργικά τα δύο τμήματα.

Όπως μας είπε η ίδια, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την ιδέα και χάρηκαν πολύ τη διαδικασία των γυρισμάτων και της ηχογράφησης που έγινε στο Μέγαρο Γκύζη. “Σπουδαιότερο από όλα θεωρώ πως ειναι η σχέση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές. Αυτό είναι πολύ συγκινητικό και το παρατηρούμε καθημερινά στο σχολείο!” συμπλήρωσε.

Δείτε την ταινία παρακάτω!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη