ΑΟ Θήρας: Τα λάθη έφεραν την ήττα στην πρώτη αγωνιστική των play off

Πηγή φωτογραφίας: www.volleyball.gr

Με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγε ο Άρης από το κλειστό της Πυλαίας, έχοντας νικήσει με 3-1 σετ τον ΑΟ Θήρας, κάνοντας παράλληλα το 1-0 στην σειρά των ημιτελικών για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Ο δεύτερος μεταξύ τους ημιτελικός θα γίνει στη Σαντορίνη την Τετάρτη 11/4, όπου η ομάδα του Γιώργου Ρούση θα προσπαθήσει να κάνει το 1-1, ώστε η πρόκριση να κριθεί στον τρίτο αγώνα, και πάλι στη Θεσσαλονίκη. Αν ωστόσο ο Άρης κάνει το 2-0 μέσα στη Σαντορίνη, θα προκρίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του πρωταθλήματος.

Πρώτες σκόρερ για τις γηπεδούχες ήταν οι Αλξάκου και Σιμόν με 18 πόντους έκαστη, ακολούθησε η Χουντιμά με 15, ενώ η Γκλιγκόροβιτς μοίραζε ιδανικά το παιχνίδι της ομάδας της. Από τον ΑΟ Θήρας ξεχώρισε η Μέρκοβα με 19 πόντους, αλλά τα πολλά λάθη (25 στο σύνολο) κόστισαν στην ομάδα που δεν κατάφερε παρά να πάρει το δεύτερο σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι πόντοι του Άρη προήλθαν από 11 άσσους, 51 επιθέσεις, 11 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων και του ΑΟ Θήρας προήλθαν από 6 μπλοκ, 41 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 23 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-1 (25-20, 23-25, 25-15, 25-20)

Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιάννης Τσαϊρέλης (Άρης): “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε το πρώτο βήμα. Είχαμε έναν φανταστικό κόσμο που μας βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια εφάρμοσαν αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις. Βγάλαμε την Σαντορίνη εκτός παιχνιδιού και είχαμε συγκέντρωση σε κάποιες λεπτομέρειες, ενώ η Γκλιγκόροβιτς έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Ξεχνάμε τη νίκη, η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες και χρειαζόμαστε άλλη μία. Ο ΑΟ Θήρας είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε αντίδραση στην έδρα της”.

Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): “Κάναμε πολλά λάθη. Επηρεαστήκαμε στην αρχή του αγώνα από τον κόσμο του Άρη και μπήκαμε πολύ νωθρά. Έχω πίστη στην ομάδα μου ότι θα πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας και θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη”.

Με πληροφορίες από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης – www.volleyball.gr

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη