Διάκριση της Travelotopos ως Top Connectivity Partner της Viator

Ως ένας από τους μόλις 10 Top Connectivity Partners της Viator παγκοσμίως αναγνωρίστηκε η Travelotopos. Αυτό το πρόγραμμα επιβράβευσης αναδεικνύει τα συστήματα κρατήσεων που προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία κρατήσεων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Στόχος της Travelotopos είναι η παροχή προηγμένων λύσεων στο κομμάτι των κρατήσεων για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Δραστηριότητων, των Εκδρομών καθώς και των Εμπειριών που παρέχονται σε μια περιοχή. Το σύστημα της Travelotopos διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρατήσεις, τις Β2Β συνεργασίες, τις offline διαδικασίες καθώς και τα στατιστικά αποτελέσματα όλων αυτών, όλα σε ένα σημείο.

Αυτό που κάνει την Travelotopos να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή της στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών. Με την ειδικά σχεδιασμένη Μηχανή Κρατήσεων και τις Εξειδικευμένες Λύσεις, οι διαχειριστές μπορούν να ελέγχουν εύκολα τη διαθεσιμότητά τους, να αυξάνουν τις διαδικτυακές κρατήσεις και τελικά να μεγιστοποιούν τα έσοδα της επιχείρησής τους.

“Κατανοούμε τις εξελισσόμενες ανάγκες των προμηθευτών μας, γι’ αυτό και συνεχίζουμε να καινοτομούμε στον τρόπο διαχείρισης των τιμών, της διαθεσιμότητας και τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Ο στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθε προμηθευτής που χρησιμοποιεί την Travelotopos είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό του”, αναφέρουν τα στελέχη της εταιρείας.

Τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες της Travelotopos;

Η Travelotopos έχει επιτύχει εξαιρετική συνδεσιμότητα με την πλατφόρμα της Viator, πληρώντας τις απαιτήσεις για υψηλής απόδοσης σύνδεση API και ανάπτυξης συγκεκριμένων προδιαγραφών.

Τι μπορούν να κερδίσουν οι χρήστες της Travelotopos από αυτήν τη σύνδεση;

– Αδιάκοπη σύνδεση χωρίς σφάλματα
Η εξαιρετική απόδοση του channel manager έχει αποτελέσει βασικό παράγοντα για την επίτευξη αυτής της διάκρισης. Η σύνδεση που πραγματοποιείται μεταξύ των προϊόντων των προμηθευτών της Travelotopos και της Viator έχει ένα εντυπωσιακά χαμηλό ποσοστό σφαλμάτων μόλις 0,9%. Αυτό σημαίνει ομαλότερες λειτουργίες, σχεδόν χωρίς σφάλματα κατά τη διαδικασία της κράτησης και πιο αποδοτική διαχείριση των καταχωρήσεων στη Viator.

– Περισσότερες κρατήσεις – Μεγαλύτερη αξιοπιστία
Για τους χρήστες της Travelotopos, αυτό το επίτευγμα μεταφράζεται άμεσα σε περισσότερες κρατήσεις με λιγότερα σφάλματα. Η αξιοπιστία του συστήματος όχι μόνο ενισχύει τις επιχειρησιακές λειτουργίες, αλλά επίσης διασφαλίζει μια σταθερή ροή ικανοποιημένων πελατών. Είναι σαφής ένδειξη ότι η συνεργασία με την Travelotopos  δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επέκταση της επιχείρησής σας.

– Δέσμευση για επιτυχία
Η αναγνώριση της Travelotopos ως Top Connectivity Partner της Viator δεν είναι απλά μια διάκριση, είναι μια επιβεβαίωση ότι η συνεργασία με την Travelotopos είναι η καλύτερη στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. “Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας για να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους στόχους σας”, τονίζει η ομάδα της Travelotopos και καταλήγει:

“Σας ευχαριστούμε που είστε μέρος του ταξιδιού μας. Μαζί, προσβλέπουμε σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία!”

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη