Διαμαρτυρία πολιτών για την έλλειψη καθαριότητας στην Οία

Την έντονη διαμαρτυρία τους για τα θέματα καθαριότητα της Οίας εξέφρασαν σήμερα (26/8) το πρωί κάτοικοι της περιοχής που συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Θήρας.

Έχοντας μεταφέρει -συμβολικά- σακούλες με σκουπίδια στην είσοδο του Δημαρχείου, οι αγανακτισμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν στην Αντιδήμαρχο, υπεύθυνη για την Οία,  Σοφία Κίτσου και στον Αντιδήμαρχο, υπεύθυνο για την καθαριότητα, Σπύρο Δρόσο, για τον ανεπαρκή σχεδιασμό του Δήμου σε θέματα καθαριότητας, έχοντας μεσολαβήσει δύο χρόνια πανδημίας, με αποτέλεσμα φέτος, που το νησί πνίγεται από κόσμο να πνίγεται ταυτόχρονα και στα σκουπίδια.

Η κα Κίτσου έκανε λόγο για αναθεώρηση των προϋπολογισμών λόγω της πανδημίας και για έλλειψη ανταπόκρισης στις προσκλήσεις του Δήμου για εργάτες καθαριότητας, σημειώνοντας πάντως ότι κεντρικά σημεία του οικισμού καθαρίζονται τακτικά. Από την πλευρά του ο κος Δρόσος παραδέχτηκε πως οι πολίτες έχουν δίκιο, τόνισε ότι έχει στη διάθεσή του 23 άτομα, τη στιγμή που μόνο τα Φηρά χρειάζονται 15 και η Οία 9 και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να διορθωθεί η κατάσταση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη