Διεθνής διαφημιστική καμπάνια για το “Σαντορίνη – Προορισμός όλο το χρόνο”

santorini@ng
κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος

Ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες η διεθνής διαδικτυακή διαφημιστική καμπάνια της πρωτοβουλίας του Δήμου Θήρας «Σαντορίνη, προορισμός όλο τον χρόνο».

Η καμπάνια θα διαρκέσει 3 εβδομάδες και απευθύνεται σε χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ειδικότερα χώρες από τις οποίες έρχονται περισσότεροι ταξιδιώτες στην Ελλάδα όπως Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Ιταλία, Σκανδιναβικές χώρες κα.

Τα banners και τα video banners της καμπάνιας “τρέχουν” σε περισσότερους από 200 διαδικτυακούς τόπους, κυρίως ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος και μεταξύ αυτών σε: tripadvisor, lonelyplanet, expedia, airbnb κα.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην διαδικτυακό τόπο του National Geographic όπου το διαφημιστικό banner εμφανίζεται τόσο στην αρχική σελίδα (homepage) όσο και στις επιμέρους θεματικές του ιστότοπου όπως travel, photography, news κλπ καθώς επίσης και στο Greece Guide.

Η καμπάνια εκτελείται με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές διαδικτυακής διαφήμισης.Tο video της Σαντορίνης για παράδειγμα προβάλλεται σε κεντρικό σημείο της  οθόνης (interstitial video), σε όλες τις θεματικές του National Geographic, μόλις ο επισκέπτης επιλέξει να τις επισκεφθεί, ενώ το περιεχόμενο της ενότητας έρχεται σε δεύτερο φόντο (εικόνα κάτω).

SantoriniDec2015_Interstitial_Aksiotheata
κλικ για μεγαλύτερο μέγεθος

Σε άλλη περίπτωση το video της καμπάνιας εμφανίζεται στον θεατή πριν την εμφάνιση του δημοσιογραφικού video του National Geographic (pre roll video). Τα δύο video της Σαντορίνης θα βρίσκονται (εναλλάξ) μόνιμα σε όλη την διάρκεια της καμπάνιας στην ενότητα των Videos του National Geographic , τόσο στην κεντρική οθόνη όπου εμφανίζεται το προτεινόμενο video της ημέρας όσο και στα υπόλοιπα videos που βρίσκονται στο κάτω μέρος του κεντρικού video (εικόνα κάτω).

κλικ για μεγαλύτεο μέγεθος
κλικ για μεγαλύτεο μέγεθος

[box style=”0″]

Ο αριθμός των θεάσεων (impressions) που αναμένεται να αποφέρει η καμπάνια υπολογίζεται στις 2,500,000 θεάσεις.

[/box]

Η πρωτοποριακή αυτή καμπάνια υποστηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υλοποιείται από την εταιρεία Publicitas που εξειδικεύεται στη διαφημιστική προβολή σε διεθνή διαδικτυακά μέσα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη