19.1 C
Santorini
Κυριακή, 22 Μαΐου, 2022

Διεθνής διάκριση για το σύστημα κρατήσεων της Travelotopos

Διακεκριμένος συνεργάτης της GetYourGuide

Πρωτοσέλιδα

Η Travelotopos διακρίθηκε ως Advanced Connectivity Partner της GetYourGuide. Επιβεβαιώνεται με αυτόν τον τρόπο η δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και την τεχνολογική υπεροχή που οδηγεί σε μια αναβαθμισμένη εμπειρία χρήστη, μέσω του channel manager στην GetYourGuide.

Ακολουθώντας τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αντίληψη των πελατών για τις online κρατήσεις, η Travelotopos προχωρά σε έξυπνες βελτιώσεις για τη δημιουργία της καλύτερης εμπειρίας πελάτη στο διαδίκτυο και την online κράτηση.

Η Travelotopos είναι από τις ελάχιστες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο που τηρεί όλους τους άξονες διασύνδεσης με την GetYourGuide. Αξιολογώντας κάθε πτυχή της διαδικασίας κράτησης, από την αναζήτηση διαθεσιμότητας έως την πραγματική εμπειρία του χρήστη, αποδείχτηκε η άψογη ροή ολοκλήρωσης της κράτησης μέσω των συστημάτων. “Αυτό αναγνωρίζει την κοινή μας δέσμευση για την ομαλή και εύκολη δημιουργία κρατήσεων για τους επισκέπτες και την αύξηση των εσόδων για τους πελάτες μας”, σημειώνει η Travelotopos.

Τι σημαίνει το Travelotopos Advanced Connectivity Partner για μια επιχείρηση;

Το Travelotopos Application Programming Interface (API) επιτρέπει την αλληλεπίδραση, την πρόσβαση και την ανταλλαγή λειτουργιών και πληροφοριών μεταξύ του GetYourGuide και του Travelotopos channel manager.

Η διάκριση ως Advanced Connectivity Partner, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι η σύνδεση προηγμένης ποιότητας μεταξύ Travelotopos -> Η επιχείρηση -> και GetYourGuide. Αυτή η τεχνική ανταλλαγή μέσω API, δοκιμάστηκε αυστηρά με κριτήρια βάσει απόδοσης από την GetYourGuide, προκειμένου να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία κράτησης, περισσότερους ευχαριστημένους πελάτες και υψηλότερα έσοδα.

Πιο συγκεκριμένα, εξαλείφοντας τα λάθη, η Travelotopos πέτυχε την καλύτερη δυνατή απόδοση κατά τη θερινή περίοδο, συμπεριλαμβανομένου του Αυγούστου 2021 που ήταν ο πιο απαιτητικός μήνας της τελευταίας τριετίας όσον αφορά τα αιτήματα κράτησης.

Η αφοσίωση στον πελάτη και η δέσμευση στο #WorkEasier αυξάνεται και μέσω αυτού του βραβείου, το οποίο αντανακλά στην επιχείρηση-πελάτη τα εξής αποτελέσματα:

  • αύξηση επιτυχημένων κρατήσεων
  • αύξηση εσόδων
  • πιο ικανοποιημένοι πελάτες
  • πιο ικανοποιημένοι συνεργάτες
  • έχοντας το Travelotopos ως channel manager, ο πελάτης αποκτά το προνόμιο της στενότερης συνεργασίας με το GetYourGuide σε τεχνικό και εμπορικό επίπεδο

Συνοπτικά, τα οφέλη από αυτήν την ενισχυμένη διασύνδεση είναι πιο επιτυχημένες συναλλαγές, που οδηγούν σε αυξημένα έσοδα.

Από τις 150 και πλέον παγκόσμιες διασυνδέσεις του GetYourGuide, το Travelotopos είναι ένα από τα οκτώ κορυφαία συστήματα κρατήσεων, με την ιδιότητα του Advanced Connectivity Partner. “Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που διαμορφώνουμε το μέλλον της συνδεσιμότητας με το GetYourGuide” καταλήγει η εταιρεία.

Η Travelotopos είναι μια διεθνής πλατφόρμα απευθείας διαδικτυακών κρατήσεων καθώς και διαχείρισης και διανομής υπηρεσιών όπως περιηγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα. Το ισχυρό λογισμικό της σύστημα βοηθά αυτές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις online κρατήσεις τους και να αποκτήσουν διασύνδεση με τα μεγαλύτερα παγκόσμια B2B κανάλια (π.χ. GetYourGuide, TripAdvisor, Tiqets of Airbnb κτλ). Αυτή τη στιγμή η Travelotopos διαχειρίζεται πάνω από 10.000 δραστηριότητες στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, βοηθώντας έτσι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αυξήσουν άμεσα τα έσοδά τους.

Μάθετε περισσότερα στο https://travelotopos.com/
Επικοινωνία: Μαρία Αϊβαλιώτη m.aivalioti@travelotopos.com

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

Σύσταση της 23ης Συνόδου της Διακυβερνητικής Επιτροπής της UNESCO για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

Η Διακυβερνητική Επιτροπή υιοθέτησε Σύσταση, στο κείμενο της οποίας μεταξύ άλλων "αναγνωρίζει τη σημασία της έναρξης διαλόγου μεταξύ των δύο πλευρών, σε επίπεδο υπουργών Πολιτισμού, στο αμέσως προσεχές διάστημα".