Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Τελεφερίκ Σαντορίνης

Από τις 07:00 έως τις 21:00 και κάθε 30′ θα εκτελούνται από αύριο Τετάρτη 1/7 τα δρομολόγια του Τελεφερίκ Σαντορίνης.

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ΚΥΑ (ΦΕΚ 2601-Β-27.06.2020) που αφορά “Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19”, επιτρέπεται η επιβίβαση ατόμων έως το 50% της δυναμικότητας των αναβατήρων, επομένως ο μέγιστος αριθμός επιβαινόντων ανά καμπίνα του τελεφερίκ αυξάνεται στα 3 άτομα, από 2 που ήταν μέχρι σήμερα.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου για τους επιβάτες και το προσωπικό του τελεφερίκ παραμένει υποχρεωτική στους χώρους προσέλευσης και αναμονής, καθώς και εντός των καμπινών, ενώ θα πρέπει να τηρούνται και αποστάσεις μεταξύ των επιβατών τουλάχιστον 2 μέτρων, όπου αυτό είναι εφικτό. Σε εμφανή σημεία στους χώρους του τελεφερίκ θα διατίθενται επίσης αντισηπτικά προς χρήση.

Η όλη λειτουργία του τελεφερίκ θα ανακαθορίζεται ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 και τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις της Πολιτείας.

“Η Διοίκηση του Ιδρύματος θεωρεί ότι η υγεία των επιβατών και των εργαζομένων αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα. Παρά τα όσα μέτρα κατά το δυνατόν λαμβάνονται, ο κίνδυνος μετάδοσης του κορoνοϊού είναι σημαντικός. Για τον λόγο αυτό συνιστάται όπως το τελεφερίκ να χρησιμοποιείται με επιμελή τήρηση των κανόνων υγιεινής” επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη