Δήμος Θήρας: Δημοπρασία για εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής

Ο Δήμος Θήρας έχει προκηρύξει ανοικτή φανερή πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση εγκαταλελειμμένων οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) που θα περισυλλεχθούν από διάφορα σημεία εντός των ορίων του Δήμου, με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σημείο συλλογής ΟΤΚΖ, κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 23 του Π.Δ. 116/2004.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και τις 12/1/2022, οπότε και θα διεξαχθεί η δημοπρασία στο γραφείο συνεδριάσεων της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θήρας. Για να γίνει κάποιος δεκτός στην δημοπρασία απαιτείται να καταθέσει επί ποινή αποκλεισμού στην επιτροπή διενέργειας της δημοπρασίας κατά την ημέρα διεξαγωγής αυτής (12/1/22) και από ώρα 10:30 έως και 11:30 τα σχετικά δικαιολογητικά.

Η επιθυμητή χρονική διάρκεια της σύμβασης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας είναι τα δύο έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Ενδεικτικά, εκτιμάται ότι σε ετήσια βάση ο συνολικός αριθμός οχημάτων θα είναι περίπου 100 και θα αφορά φορτηγά κάθε είδους, IX αυτοκίνητα, δίκυκλα και τρίκυκλα κάθε είδους.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας, τηλ.: 2286360185, 2286025847, email: perivallon@thira.gov.gr.

Δείτε περισσότερα εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη