20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμος Θήρας: Δημοπράτηση έργων για συντήρηση και επισκευή σχολείων

Share

Σε συνέχεια της δημοπράτησης του έργου για την επέκταση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου της Οίας, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας ενημερώνει ότι περαιτέρω 352.000,00 ευρώ θα διατεθούν για τη συντήρηση και επισκευή και άλλων σχολείων του νησιού, μέσω δημοπρατήσεων έργων.

Συγκεκριμένα:

– Στις 23 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο “Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις”, προϋπολογισμού 145.000,00 € με την χρηματοδότηση να προέρχεται από το ΠΔΕ Υπουργείο Εσωτερικών (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και τον Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Εμπορείου (1ο, 2ο & 3ο), Καρτεράδου και στο Γυμνάσιο Θήρας.

– Στις 28 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο “Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων Δήμου Θήρας”, προϋπολογισμού 207.000,00€ με την χρηματοδότηση να προέρχεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Βουρβούλου, Ημεροβιγλίου, Πύργου, Μεγαλοχωρίου και στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη