Σε συνέχεια της δημοπράτησης του έργου για την επέκταση και επισκευή του Δημοτικού Σχολείου της Οίας, με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας ενημερώνει ότι περαιτέρω 352.000,00 ευρώ θα διατεθούν για τη συντήρηση και επισκευή και άλλων σχολείων του νησιού, μέσω δημοπρατήσεων έργων.

Συγκεκριμένα:

– Στις 23 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο “Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτηρίων και αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις”, προϋπολογισμού 145.000,00 € με την χρηματοδότηση να προέρχεται από το ΠΔΕ Υπουργείο Εσωτερικών (πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ) και τον Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Εμπορείου (1ο, 2ο & 3ο), Καρτεράδου και στο Γυμνάσιο Θήρας.

– Στις 28 Μαΐου 2019 δημοπρατείται με ανοικτή διαδικασία το έργο “Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων Δήμου Θήρας”, προϋπολογισμού 207.000,00€ με την χρηματοδότηση να προέρχεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Θήρας. Το έργο περιλαμβάνει παρεμβάσεις όπως αντικατάσταση κουφωμάτων, ηλεκτρομηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες στα Νηπιαγωγεία Βουρβούλου, Ημεροβιγλίου, Πύργου, Μεγαλοχωρίου και στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here