“Lady Bird” το Σάββατο στην Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας

Ο τρίτος και τελευταίος κύκλος προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας για τη φετινή χειμερινή περίοδο κλείνει το Σάββατο 11 Μαΐου με μια τρυφερή, πικρή, αστεία, ειλικρινή ιστορία ενηλικίωσης που δεν βλέπεις απλώς, αλλά τη ζεις.

Lady Bird

Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας (κωμωδία/μιούζικαλ) και πέντε υποψηφιότητες για Όσκαρ, ανάμεσά τους αυτές της καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και Α’ γυναικείου ρόλου.

Είδος: Κωμωδία
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Γκρέτα Γκέργουιγκ
Πρωταγωνιστούν: Σίρσα Ρόναν, Λόρι Μέτκλαφ, Μπίνι Φέλντστιν, Τίμοθι Σαλαμέ, Τρέισι Λιτς
Παραγωγή: Η.Π.Α., 2017
Διάρκεια: 93′

Υπόθεση: Σακραμέντο, Καλιφόρνια, 2002. Η 17χρονη Κριστίν ΜακΦέρσον, τελειόφοιτη στο τοπικό Καθολικό Γυμνάσιο, βάφει τα μαλλιά της ροζ, βαφτίζει τον εαυτό της “Lady Bird”, παίρνει μέρος στη θεατρική ομάδα του σχολείου, ζει τους πρώτους έρωτες και τις πρώτες μεγάλες απογοητεύσεις και ονειρεύεται ότι το κολλέγιο θα την πάρει μακριά από αυτό τον μικρόκοσμο όπου “τίποτα δεν συμβαίνει”. Σε αυτό, βρίσκει εμπόδιο την πραγματίστρια μητέρα της: τα οικονομικά τους δεν τους το επιτρέπουν. Η Lady Bird όμως είναι έτοιμη να πετάξει. ….

Ώρα έναρξης: 20:45 | Αμφιθέατρο οινοποιείου Μπουτάρη, Μεγαλοχώρι
Γενική είσοδος: 6 ευρώ, 5 ευρώ (μέλη ΚΛΘ)

Trailer:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Το Atlantea και η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας χαρίζουν -μετά από κλήρωση- σε δύο τυχερούς από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή του Σαββάτου 11/5. Κλικ εδώ για να δείτε πώς θα λάβετε μέρος.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη